Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Universal Robots inovatif cobot’ları ile WIN EURASIA’da

Universal Robots, “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla 29’uncu kez imalat sanayisini aynı çatı altında buluşturacak WIN EURASIA Fuarı’nda yer alacak.

Universal Robots inovatif cobot’ları ile WIN EURASIA’da

Her ölçekten üreticilere esnek otomasyon imkânı sunan Universal Robots, “Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla 29’uncu kez imalat sanayisini aynı çatı altında buluşturacak WIN EURASIA Fuarı’nda yer alacak. Universal Robots, kolay programlanan, esnek, dayanıklı, yüksek hassasiyete sahip, çok amaçlı kullanılabilen kolaboratif robotlarını katılımcılara tanıtacak.

Bölgenin ve sektörünün en büyük uluslararası sanayi fuarı WIN EURASIA Fuarı 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Otomasyon, lojistik, kaynak, elektrik, elektronik, enerji, metal işleme, hidrolik ve pnömatik sektörlerini bir araya getiren 29. Uluslararası WIN EURASIA Fuarı’nda en yeni teknolojiler sergilenecek. Geniş distribütör ağı ve sistem entagratörleri ile tüm işletmelere özel çözümler sunan Universal Robots, kolaboratif robot modelleriyle gerçekleştirdiği uygulama örneklerini sergileyerek yenilikçi ve inovatif cobot’ları fuar katılımcılarıyla buluşturacak.

 

Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök,

 

“Otomasyona geçiş ivme kazanacak”

 

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök,

“Sektörümüz açısından oldukça önemli bir yeri olan bu fuarda, imalat sanayinin otomasyona ve robot kullanımına geçişinin zorunluluğu bir kez daha ivme kazanacak. Öte yandan dünyayı şekillendiren konuların başında gelen dijitalizasyonun geleceği olan Endüstri 4.0 ile Robotik Otomasyon için gelecek 3 mega trend olan; Metaverse, Endüstri 4.0 ve otomasyon süreçlerine derinlemesine odaklanılacak. Şirketleri geleceğe hazırlayan ve otomasyonun tüm dünyada erişilebilir hale getiren Universal Robots olarak bu gelişmelerden oldukça mutluyuz” diye konuştu.

 

“Cobot’lar şirketleri geleceğe hazırlıyor”

 

Universal Robots’un oldukça kolay programlanan, esnek, dayanıklı, yüksek hassasiyete sahip çok amaçlı kullanılabilen kolaboratif robotlarının da ziyaretçilerle buluşacağını ifade eden Özgür Gök “Universal Robots olarak fuarda tüm kolaboratif robot modellerimizle farklı uygulama örneklerimizi sergileyerek kolaboratif çalışmaya yönelik sahip olduğumuz üstün teknolojimizi tanıtacağız. Cobot’lar, insanı üretim sürecinin merkezine alan yaklaşımı ve her uygulamaya entegre olacak şekilde tasarlanmış “Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!” konseptiyle şirketleri geleceğe hazırlarken rekabet gücünü de artırıyor. İhtiyaca göre özelleştirebileceğiniz uç elemanı, kamera, tutucu vb. aksesuar ve yazılımlarla donatılan cobot’lar, 17 ileri seviye ayarlanabilir gömülü güvenlik fonksiyonları, esnek üretim gibi birçok avantaj sağlayarak üretimde verimliliği arttırıyor” dedi.