Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Ünlülerden kişiselleştirilmiş içerik sağlayan Fideyo, ilk yatırımını yaptı

Ünlülerden kişiselleştirilmiş içerik sağlayan Fideyo, ilk yatırımını yaptı. İlk adım olarak Fideyo , Mena Bölgesi, Almanya ve Hollanda'da ofisler açacak.

Ünlülerden kişiselleştirilmiş içerik sağlayan Fideyo, ilk yatırımını yaptı

Ünlüleri ve hayranlarını bir araya getiren Fideyo, ilk yatırımını TechOne ve twozero Ventures’tan aldı

Hayran olduğunuz ünlülere ulaşarak kişiselleştirilmiş içerik satın almanızı sağlayan Fideyo, ilk yatırımını TechOne ve twozero Ventures’tan 5.6 milyon TL değerlemeyle yükseltti. Ünlüleri ve hayranlarını bir araya getiren başlangıç, küreselleşmek için yarattığı yatırımları kullanacak. İlk adım olarak Fideyo , Mena Bölgesi, Almanya ve Hollanda’da ofisler açacak.

Sıradan hediye platformu dışında

Efe Hızır, Doruk Demirsar ve Eren güncel tarafından kurulan Fideyo, sıra dışı bir hediye arayanlar veya sürprizleri sevenler için yeni bir alternatif sunuyor. Kullanıcılar Serdar Ortaç, Okan Bayülgen, İrem Derici, Hayko Cepkin, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Derya Baykal gibi 185’den fazla ünlü isim arasından seçim yaparak video talep edebilirler. Ünlüler eğlenceli Videolardaki isteklere cevap verir ve Fideyo platformu aracılığıyla kullanıcılara gönderir. Yeni iş selamları, yakında iyileşmek dilekleri, doğum günü kutlamaları, aşk beyanı veya evlilik teklifi gibi birçok farklı konudaki mesajlar ünlülerle benzersiz anılara dönüşüyor.

Türkiye’de yoğun ilgi gören Fideyo, küresel pazarlara doğru genişliyor

Video içeriğine ek olarak, Fideyo bu ay piyasaya sürülen yeni sürümü ile birçok farklı hediye içeriği fırsatı sunuyor. Platformun yeni sürümü ile kullanıcılar Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında ünlü isimlerden etkileşimler satın alabilirler.

Kullanıcılar, ünlülerden sevdiklerine yönelik herhangi bir gönderiye doğrudan mesaj veya beğeni talep edebilir.

Çok kısa sürede dört katına çıkan video taleplerine ek olarak, başlangıçtaki yeni içerikler de yüksek talep görüyor. Techone ve twozero Ventures’tan aldığı yatırımla Fideyo, faaliyetlerini MENA bölgesi, Almanya ve Hollanda’ya genişletecek.

Bu yatırımla küresel pazarlara çok daha güçlü bir adım atıyoruz

Fideyo kurucusu ve CEO’su Efe Hızır, ” Fideyo platformunu başlattığımız ilk günden bu yana artan ilginin devam etmesi bizi çok mutlu ediyor. Yeni sürümümüzle sunduğumuz yeni özellikler için çok kısa sürede yüksek talep, doğru yolda olduğumuzu kanıtladı. TechOne ve twozero Ventures gibi 2 önemli fonun yatırımıyla, küresel pazarlara çok daha güçlü bir adım atıyoruzFideyo’yu birçok ülkede, özellikle MENA bölgesinde, Almanya ve Hollanda’da popüler hale getireceğimize inanıyoruz.

Fideyo için detaylı bilgi…