Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Üst düzey oyun şenliği Razercon 2022’nin tarihi belli oldu!

OTK üyeleri Rich Campbell ve Cyr'ın ev sahipliği yapacağı dijital karbon nötr etkinliği 15 Ekim'de gerçekleşecek ve Razer CEO'su Min-Liang Tan'dan heyecan verici bir açılış konuşması, özel duyurular, eğlence ve sürpriz görünümler içerecek.

Razercon 2022 için geri sayım başladı!

Razer’ın üst düzey oyun şenliğinin tarihi belli oldu!

OTK üyeleri Rich Campbell ve Cyr’ın ev sahipliği yapacağı dijital karbon nötr etkinliği 15 Ekim’de gerçekleşecek ve Razer CEO’su Min-Liang Tan’dan heyecan verici bir açılış konuşması, özel duyurular, eğlence ve sürpriz görünümler içerecek.

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer bugün oyunla ilgili her şeyin dijital kutlandığı, yıllık amiral gemisi etkinliği olan RazerCon’un 15 Ekim 2022’de gerçekleşeceğini duyurdu. Razer CEO’su Min-Liang Tan’in başlatacağı etkinlikte markanın yenilikleri ile dolu heyecan verici açılış konuşmasının ardından sözü ev sahipleri OTK üyeleri olan Rich Campbell ve Cyr’a teslim edecek. Qualcomm tarafından desteklenen merakla beklenen etkinlik, Intel, Facebook Gaming, Twinkly, Verizon ve Displate tarafından sunulacak. Gerçek RazerCon tarzında gerçekleşecek canlı yayında; özel haberler, yaklaşan oyunlara ufak bakışlar, birinci sınıf eğlence, heyecan verici hediyeler ve çok daha fazlası yer alacak.

Hayranlarımız oyun endüstrisi için çıtayı belirlemeye devam eden Razer ve ortaklarından bu RazerCon’da da etkileyici bir prodüksiyon bekleyebilirler. RazerCon 2022, Razer’ın resmi TwitchFacebook ve YouTube kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Ön gösteri TSİ 19:00’da başlayacak. Ana etkinliğin ise TSİ 20:00’dan 02:00’a kadar sürmesi planlanıyor. Markanın amiral gemisi etkinliği olan RazerCon 2022, aşağıdaki segmentleri içerecek:

  • Razer CEO’su ve Kurucu Ortağı Min-Liang Tan’ın, markanın çığır açan duyurularıyla dolu ana açılış konuşması.
  • Hem tüketicileri hem de işletmeleri #GoGreenWithRazer konusunda bilgilendirecek sürdürülebilirlik ile ilgili güncellemeler ve haberler
  • Ürün liderlerinin sunacağı yeni ve gelecek Razer ürünlerinin özel tanıtımları.
  • Merge Games, Rogue Games, Thunderful, Notorious Studios, Apogee Entertainment ve Hidden Leaf Games gibi oyun stüdyolarından heyecan verici oyun tanıtımları.
  • Bu yılki sunum ortakları Intel, Facebook Gaming, Twinkly ve Displate’den heyecan verici içerik ve aktivasyonlar.
  • Razer markasının dostlarından özel gösterimler, inanılmaz eğlence ve canlı performanslar.

Razer CEO’su ve Kurucu Ortağı Min-Liang Tan, “Hayranlarımız için hazırladığımız yıllık amiral gemisi etkinliğimiz RazerCon, başlangıcından bu yana her geçen yıl daha da büyüyor” dedi ve devam etti “Razer ekosistemi; endüstri lideri oyun donanımı, dünya çapında 200 milyondan fazla oyuncu tarafından kullanılan oyun yazılımı ve oyuncular için özel olarak tasarlanmış hizmetlerle büyümeye devam ediyor. Bu yıl şimdiye kadarki en büyük RazerCon’umuz olacak ve bu etkinlikte sıkı hayranlarımız için bir dizi yeni Razer ürün ve hizmetini paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

RazerCon Öncesi Aktivasyonlar

Üçüncü yılına giren RazerCon, Razer için oyun topluluğuna teşekkür etmenin bir yolu olarak başladı ve bunu bir dizi hediye ile kutlamaktan daha iyi bir yol var mı? Hayranlar, canlı yayın sırasında 15 Eylül’den 15 Ekim’e kadar Razer ve ortaklarından ödüller kazanma fırsatına sahip olacaklar. RazerCon web sitesinde Razer’ın Büyük Çekilişi’ne katılmak için ise şimdiden kaydolabilirler.

Razer’ın her yıl sahip olduğu Büyük Çekiliş’in yanı sıra marka, çok sayıda benzersiz gösteri öncesi hediyeler ve yarışmalar için Facebook Gaming, Twinkly ve Displate gibi ortaklarla da iş birliği yapıyor olacak. Ödüllerin nasıl kazanılacağı hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın

RazerCon: Dijital Etkinlikleri bir üst seviyeye taşıyor

RazerCon’un başlangıcı, fiziksel etkinliklerin yokluğunda toplulukla bağlantı kurmanın yeni ve yenilikçi bir yolunu yaratmak amacıyla 2020’de gerçekleşti. Her geçen gün güçlenen RazerCon, markaların oyuncularla etkileşim şeklini değiştirdi ve karbon nötr canlı yayın da dahil olmak üzere çevrimiçi etkinlikler için yeni bir emsal oluşturdu.

Geçen yılki RazerCon, oyuncuların katıldığı ilk karbon nötr stream etkinliğiydi. 375 bin saatin üzerinde izlenme süresi ve 250 milyon sosyal medya gösterimi elde eden canlı yayını 1,5 milyon izleyici izledi. Marka, etkinliğe güç sağlamak adına yeşil enerji kullanmak için AWS’den yararlanacağından bu yılki RazerCon da karbon nötr olacak. Bu, Razer’ın 2030 yılına kadar karbondan arındırma çabalarıyla net sıfır şirket olma hedefine de uyumludur.

RazerCon’un bir diğer ticari markası, etkinliğe güç sağlayan reaktif Razer Chroma RGB aydınlatmadır (patent beklemede). Razer Chroma RGB, sürekli dinamik aydınlatma efektleri oluşturmak için tasarlanmış 16,8 milyon renk ile Razer’in tescilli RGB aydınlatma teknolojisi sistemidir. Canlı yayın sırasında Razer donanımlarını açan izleyiciler, özellikle müzik performansları ve eğlence bölümlerinde Chroma özellikli cihazlarının etkinlikle senkronize olduğuna tanık olacaklar.

Daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

Razer’ın sizi #WinItYourWay konusunda nasıl güçlendirdiği hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.