Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Vade farksız 24 taksitle Xbox Series S Nereden Alınabilir?

Oyunseverler, Fibabank kredisi ile vade farksız 24 taksit avantajından faydalanarak yeni nesil oyun konsolu Xbox Series S’e sahip olabilecekler.

Vade farksız 24 taksitle Xbox Series S 100’ün üzerinde oyunla beraber şimdi Vatan Bilgisayar ile Türkiye’de

Oyunseverler, Fibabank kredisi ile vade farksız 24 taksit avantajından faydalanarak yeni nesil oyun konsolu Xbox Series S’e sahip olabilecekler. Bu modelle konsolu satın alanlar, paketin içerisine dahil olan 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ile Xbox’ın 100’den fazla kaliteli oyununa da sahip olacaklar. 

Microsoft’un Ray Tracing, özel SDD ve 120 FPS’ye kadar yeni nesil görüntü hızı gibi özelliklere sahip olan yeni nesil oyun konsolu Xbox Series S’e ek olarak, Xbox’ın 100’den fazla kaliteli oyunu bünyesinde barındıran oyun kütüphanesi Xbox Game Pass Ultimate’ın 3 aylık üyeliği de paketle beraber geliyor.

Satın almayı kolaylaştıran bu model ile Türk oyunseverlerin konsollara erişiminde ve ödemelerinde kolaylık sağlanması hedefleniyor. Aynı zamanda Xbox Game Pass üyeliğiyle oyunlara kolay erişim imkanı da sunan bu modelle Türkiye’deki konsol satın alma alışkanlıklarının değişeceği ve oyun dünyasındaki yeniliklerin yaygınlaşarak daha fazla kişiye ulaşılacağı öngörülüyor.

Şimdiye kadarki en küçük Xbox konsolu olma özelliğini taşıyan, eski konsollara göre 5 kat daha hızlı oyun yükleme süreleri vadeden ve tamamen dijital olan Xbox Series S 100’den fazla oyunla beraber, Vatan Bilgisayar’ın mağazaları veya www.vatanbilgisayar.com üzerinden bu ayrıcalıklı teklif ile satın alınabiliyor.