Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Valorant Points Fiyatlarında Büyük İndirimler!

Valorant video oyunu ücretsiz olsa da oyun içi alışverişler için genel olarak para harcamak gerekiyor. Valorant point kısaca VP adını verilen bu sanal para birimi ile oyun içi birçok alışveriş yapıldığı gibi oyundaki daha yüksek bir para birimi olan RP’de satın alınabiliyor.

Valorant Points Fiyatlarında Büyük İndirimler!

Valorant son dönemlerde oldukça popülerleşen, Riot Games tarafından oyunculara sunulmuş bir video oyunu. Oyunun free to play olmasının yanı sıra çok oyunculu taktiksel oyunlar arasında olması onu öne çıkarıyor. Stratejik yapısı, oynanışı ve özellikle birincil şahıs nişancı oyunu olması ile Counter Strike: Global Offensive video oyununa rakip olarak görülüyor.

Valorant video oyunu ücretsiz olsa da oyun içi alışverişler için genel olarak para harcamak gerekiyor. Valorant point kısaca VP adını verilen bu sanal para birimi ile oyun içi birçok alışveriş yapıldığı gibi oyundaki daha yüksek bir para birimi olan RP’de satın alınabiliyor. Oyun içinde yalnızca VP ya da RP ile alınabilen kostüm, silah, bıçak gibi birçok şey bulunuyor. Aynı zamanda VP ile skill geliştirilebiliyor ve seviye atlanabiliyor.

Güncel Valorant Sanal Para Fiyatları

VP oyunun aslında vazgeçilmezlerinden biri. VP parasının oyun içinde bu kadar değerli olması sebebiyle internette birçok platform bu sanal paraların satışını yapıyor. Fakat hepsi güvenilir olmayabiliyor ya da daha pahalı oluyor. Valorant points yalnızca gerçek para ile satın alınabilen bir oyun içi alışveriş parası olduğundan oyuncular bu sitelerden birini tercih etmek zorunda kalıyor.

Bu kadar çok tercih edilmesinin hem avantajları hem de dezavantajları bulunuyor. Dezavantajlarından biri güvenilir olmayan birçok sitenin açılması ve maalesef ki oyuncular tarafından fark edilmeden tercih edilmesi. Avantajlarından en önemlisi ise pointslerin güvenilir birçok platformda belirli aralıklarla indirime girmesi.

Valorant Point Alabileceğiniz Uygun Fiyatlı ve Güvenilir Siteler

İnternet sitesinden Valorant points satın al araştırması yaptığınızda birçok site ile karşılaşabilirsiniz. Fakat satın alırken acele etmemekte fayda var. İyice araştırmak ve mümkünse tercih edilen ve önerilen sitelerden alışveriş yapmak her zaman daha güvenilir bir yöntem.

Oyun sever arasında fazlasıyla popüler olan, oyun içi sanal paralar ve hesap al-sat gibi işlemlerin ilk adresi gamesatis.com güvenilir platformlardan biri. Site kendi içerisinde tüm kurallarını açık açık vermesinin yanı sıra oyunculara uygun ödeme yöntemleri ve belirli zamanlarda indirimler sunuyor.

Valorant Point Fiyatlarını İnceleyin