Sosyal Medya

Yazılım

Veeam Availability Suite V10, Yeni Nesil Veri Yedekleme Çözümü

Veeam Availability Suite V10, Yeni Nesil Veri Yedekleme Çözümü. Fiyat bilgisi ve Veeam ürünlerinin nasıl satın alınacağı hakkında bilgi

Veeam merakla beklenen yeni nesil veri yedekleme çözümü Veeam Availability Suite V10’u tanıttı

Veeam, Modern NAS desteği, Anında Çoklu VM Kurtarma ve gelişmiş fidye yazılım koruması dahil 150’den fazla yeni özellik ve geliştirmeler içeren Veeam Availability Suite V10’u piyasaya sundu.Veeam yeni çözümü ile kullanıcılara, Bulut Veri Yönetimi için verilerin kesintisiz erişilebilirliğini, taşınabilirliğini ve genişletilebilirliğini artıran yeni veri koruma özellikleri sağlıyor.

Bulut Veri Yönetimi sağlayan yedekleme çözümleri lideri Veeam Software, veri kullanılabilirliğini, taşınabilirliğini ve genişletilebilirliğini artıran yeni nesil veri koruma özelliklerine sahip Veeam Availability Suite V10’u duyurdu. İlk olarak 2008 yılında Veeam Backup & Replication™ olarak tanıtılan Veeam’in amiral gemisi yedekleme çözümü – Veeam Availability Suite – artık Ağa Bağlı Depolama (NAS) için modern dosya veri koruması, oldukça gelişmiş fidye yazılımı koruması ve Anında Çoklu VM Kurtarma (Multi-VM Instant Recovery™) özelliği ile felaket kurtarmayı(DR) otomatikleştirme olanağı sunuyor.

Daha fazla platform genişletilebilirliği, API’ler aracılığıyla veri madenciliği ve 150’den fazla önemli geliştirmeyle Veeam, hibrit bulut ortamları için eksiksiz veri yönetimi ve koruması sağlayan endüstrinin en sağlam çözümünü müşterilerin kullanımına sundu.

Kuruluşlar, dijital dönüşümlerini hızlandırmak için artık hibrit bulut stratejilerini benimsiyor. Bu durum verileri kuruluşlar için giderek daha kritik hale getiriyor.

İş ivmesini artırma amaçlı veri inovasyonuna yönelik bu odak tüm verilerin çevik, kullanılabilir ve bağlantılı olmasını sağlama konusunda yeni zorluklar da beraberinde getiriyor. 2019 Veeam Bulut Veri Yönetimi Raporuna göre, kuruluşların yüzde 73’ü kullanıcılarının uygulamalara ve verilere kesintisiz erişim taleplerini karşılayamıyor. Birçok şirket, koruma ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak ve verilerin gücünden daha fazla yararlanmak için Bulut Veri Yönetimini daha fazla önemsiyor. Veeam, daha fazla platform desteği ile kuruluşların verilerini daha iyi kontrol edebilmelerini ve hedeflerine daha kolay ulaşmalarını sağlayan çözümünü hem daha kapsamlı hem daha derin olacak şekilde genişletti.

“Veeam tarihindeki en büyük sürüm olan v10, yapılan geliştirmeler ile veri korumasını bir üst düzeye taşıyan, hibrit bulut ortamları için en basit, en esnek ve en güvenilir çözümdür.” diye konuşan Veeam CTO ve Ürün Stratejisinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Danny Allan “Bulut Veri Yönetiminde pazar lideri olarak; yenilikçi, sınıfının en iyisi çözümlere odaklanmak ve ürünlerimizi müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek öncelikli hedefimizdir.

YENİ Veeam Availability Suite v10 ile bu hedefimize sadık kalarak, her boyuttaki işletmenin verilerinin tüm bulut ortamlarında veya tüm platformlarda daima kullanılabilir, taşınabilir olmasını ve verilerin korunmasını sağlıyoruz. Bu sayede kuruluşlar verilerini, iş başarılarını artırmak ve gelecekte oluşacak ihtiyaçları planlamak için akıllıca kullanabilirler.”

Veeam Availability Suite v10, modern iş yüklerini daha geniş yedekleme yetenekleriyle korur, S3 Nesne Kilidi ile değiştirilemez yedeklerle daha fazla veri güvenliği sağlar, daha derin ekosistem API ile entegrasyon seçeneklerini güçlendirir, kuruluşlara zaman tasarrufu sağlar, maliyetleri azaltır ve kuruluşların veri kurtarma hedeflerinin üstüne çıkmasını sağlar.

“Bulut tabanlı veri koruma, bulutun benimsenmesinin çeşitli aşamalarında hem büyük hem de küçük iletişim haline olduğumuz birçok kuruluş için artan bir ihtiyaç.” diye konuşan 451 Araştırma Şirketi Araştırma Başkan Yardımcısı Henry Baltazar sözlerine şu şekilde devam etti.

“Veeam’in en yeni v10 sürümü gibi çözümler, kuruluşlara bugün ve yarının iş yükleri için gereken ölçeklenebilirliği sağlar; verileri nesne depolama alanına daha hızlı ve otomatik olarak kopyalar, S3 Nesne Kilidi ile verilerin fidye yazılımlarına, içeriden gelen tehditler ve kötü amaçlı çalışanlara karşı yüzde 100 korunmasını sağlar.”

Veeam Availability Suite v10, geniş kapsamlı Bulut Veri Yönetiminde Veeam’in liderliğini pekiştiriyor, her bulut ortamında, her uygulamada ve her türlü veri için gelişmiş koruma sağlıyor.

V10, kullanıcılara aşağıdaki özellikleri sağlamak üzere basitlik, esneklik,güvenilirlik sunuyor:

  • Güçlü NAS yedeklemesiyle devasa dosya paylaşımlarının ve dosya sunucularının korumasını kolaylaştırın ve modernize edin.
  • Yeni nesil Anlık Kurtarma motoru ve Anında Çoklu VM Kurtarma ile büyük ölçekli veri merkezi kesintilerinde dahi işinizi sürdürmeye devam edin.
  • Geliştirilmiş S3 nesne kilidi işlevi ve değiştirilemez yedekler ile kurum ortamı dışında yedeklemeyi basitleştirin; fidye yazılımlarına ve içeriden gelen tehditlere karşı yüzde 100 dayanıklı koruma elde edin.
  • YENİ Veeam Veri Entegrasyon API’sı ile yeni bilgileri keşfetmek için yedeklerinizi daha fazla platform genişletilebilirliği ve basitleştirilmiş üçüncü parti veri analizi yazılımı entegrasyonu ile çalıştırın.
  • Linux, HPE Primera veHPE StoreOnce,Nutanix AHV, PostgreSQL, MySQL ve daha fazlası için yeni ve gelişmiş özellikleri içeren genişletilmiş platform ve ekosistem desteği sağlayın.

“HPE, depolamayı müşterilerimiz için yeniden tanımlıyor ve bu süreçte dijital dönüşüme giden yolculuğun verilere ve bilgiye bağlı olduğu anlayışına sahip iş ortaklarına ihtiyacımız var.” diye konuşan Hewlett Packard Enterprise CMO’su Jim Jackson “Veeam ile işlere ivme kazandıracak kritik verilerin, her zaman güvenli ve müşteriler tarafından erişilebilir olmasını sağlıyoruz. Veeam’in HPE Primera’ya verdiği destekten ve HPE StoreOnce için sunduğu geliştirmelerden dolayı heyecan içindeyiz, bu sayede müşterilerimizin verileri her zaman korunuyor, erişilebilir, kurtarılabilir oluyor.”