TeknoTalk

Veeam Backup for Microsoft Office 365 Version 2 ürününü tanıttı

Veeam Backup for Microsoft Office 365 Version 2 ürününü tanıttı

Yeni Veeam Backup for Microsoft Office 365 Version 2, SharePoint Online ve OneDrive for Business’a Yönelik Veri Korumayı Hiper Erişilebilirlik ile Genişletiyor

En son sürüme Office 365 yatırımlarını koruyacak 50’den fazla yeni özellik eklenerek Veeam Backup for Microsoft Office 365’in pazar başarısının üzerine inşa ediliyor. Hızlı ve etkili veri koruma ve kurtarmanın yanında kanuni ve uyumluluk gerekliliklerinin karşılanmasına da yardımcı oluyor.

Hiper Erişilebilir Şirketler için Akıllı Veri Yönetimi sağlamada lider Veeam® Software, yeni Veeam Backup for Microsoft Office 365®Version 2 ürününü tanıttı. Bu yeni ürünle Exchange Online ve şirket içi Exchange’in yanı sıra Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online ve şirket içi SharePoint kurulumları da korunuyor.

Veeam Backup forMicrosoft Office 365 ‘in en yeni sürümü,

Veeam’in piyasaya sürülen en başarılı ürünlerinden olan Veeam Backup for Microsoft Office v1 ve v1.5’i takip ediyor. Veeam Backup for Microsoft Office 365 bugüne kadar 35.000’den fazla kurumdaki 4,1 milyon Microsoft Office 365 posta kutusu tarafından indirildi. 2018’in ilk yarısındaki indirmeler 2017’nin ikinci yarısıyla karşılaştırıldığında yüzde 151’lik bir artış olduğunu gösteriyor. Ürün satışlarında da aynı dönemde yüzde 135’lik bir artış kaydedildi.

Yeni 50’den fazla geliştirmeyle kurmak, yönetmek ve tüm Office 365 verisi üzerinde koruma, görünürlük ve uyumluluk sağlamak hiç olmadığı kadar kolaylaştı. Ayrıca her büyüklükteki kurum için de kritik Microsoft Office 365 uygulamalarının Hiper Erişilebilirliği sağlandı.

Veeam Backup for Microsoft Office 365 Version 2

Veeam Backup for Microsoft Office 365 Version 2, Office 365 altyapılarındaki veriyi koruyor, Microsoft’un veri merkezlerine sağladığı otomatik veri kopyalamasını da geliştiriyor. Veeam ve Microsoft çözümlerinin birleşimi; şirketlerin verileri üzerinde tam bir kontrole sahip olmalarını sağlıyor ve Exchange Online; SharePoint Online ve OneDrive for Business’ta çalışan kullanıcılara erişilebilirlik sağlanmasına yardımcı oluyor.

Veeam sayesinde BT, Office 365’i güvenli bir şekilde Microsoft Azure, Amazon AWS, IBM Cloud ve 18.000’den fazla hizmet sağlayıcıyla şirket içine ya da buluta yedekleyebiliyor ve:

Veeam Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı Danny Allan bu son sürümle; Veeam’in Microsoft 365 verilerinin ek güvenlik kontrolleri ve yedeklemelerini sağlama konusunda verdiği uzun dönemli sözlerinin arkasında durduğunu belirttikten sonra sözlerine devam ediyor: “Office 365’i olan hiçbir şirket Veeam Backup for Microsoft Office365 v2’siz olmamalı. Veeam ile büyük ölçekli şirketler tam kontrole sahip olacak ve veriye de her zaman erişebilecek ve korunacak.”

Veeam Backup for Microsoft Office 365’in son sürümünde ayrıca şunlar da yer alıyor:

Exit mobile version