Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Veeam John Jester’ı CRO (Chief Revenue Officer) Olarak Atadı

Eski Google Cloud ve Microsoft üst düzey yöneticisi John Jester, inovasyonu ve büyümeyi desteklemek için Veeam'e katıldı...

Veeam John Jester’ı CRO (Chief Revenue Officer) Olarak Atadı

Eski Google Cloud ve Microsoft üst düzey yöneticisi, inovasyonu ve büyümeyi desteklemek için Veeam’e katıldı…

Modern Veri Koruma sağlayan yedekleme, kurtarma ve veri yönetimi çözümlerinde lider olan Veeam® Software John Jester’ı Chief Revenue Officer (CRO) olarak atadığını duyurdu. Jester, Veeam’in Pazar büyüme stratejisine liderlik edecek ve Veeam’in Bulut, Sanal, Fiziksel, Hibrit, SaaS ve Kubernetes’i kapsayan 1 numaralı Modern Veri Koruma çözümleri sağlayıcısı olarak konumunu güçlendirmeye yardımcı olacak.

Jester, Müşteri Deneyimi organizasyondaki liderliği aracılığıyla pazara açılma organizasyonunun oluşturulmasına yardımcı olduğu Google Cloud’da başarılı bir görev süresinin ardından Veeam’e katıldı. Jester Google Cloud’ta geçirdiği sürede bulut adaptasyonu ve müşteriler için iş değerini artıran çalışmalarıyla şirketin yıllık sürekli gelirini 23 milyar dolara ulaşmasına yardımcı olmuştu. Jester, Google’dan önce Microsoft’un önde gelen satış organizasyonlarında 20 yıl geçirdi ve müşteri yaşam döngüsü boyunca GTM’yi yeniden tasarladı. Burada; Microsoft’un bulut hizmetlerinin benimsenmesini sağlamak için yeni bir organizasyon kurduğu Corporate Vice President of Worldwide Customer Success tam kurumsal bulut hizmetleri paketi genelinde kurumsal satış stratejisini yönettiği Vice President Worldwide Specialist SalesGeneral Manager UK Enterprise and Partner Group ve Microsoft’un en büyük 100 kurumsal müşterisine satıştan sorumlu olduğu General Manager of Global Accounts rollerini başarıyla üstlendi. Jester, kariyeri boyunca iş ortaklarıyla yakın bir şekilde çalıştı ve onları müşteriler için çözümler üretmenin ayrılmaz bir parçası olarak gördü.

Veeam CRO’su John Jester,

“Veeam’e katılma fırsatı bulduğum için çok heyecanlıyım” diyen Veeam CRO’su John Jester,

“İşletmeler, bir Hizmet ve konteyner olarak bulutun benimsenmesini içeren, hızla değişen ve giderek karmaşıklaşan bir BT ortamını destekliyorlar. Bunun da ötesinde, siber tehditlerin, özellikle de fidye yazılımlarının sıklığı ve ölçeği giderek artıyor. Bütün bunlar ciddi iş kesintisi olasılığını artırıyor. Veeam, müşterilerin Dijital Dönüşüm ile ilerlemek için ihtiyaç duyduğu esnekliği sağlayan Modern Veri Koruma için sektör lideri bir vizyon ve strateji ortaya koydu. Bu vizyonu gerçekleştirmeye yardımcı olmak için ekiple birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Veeam CEO’su Anand Eswaran,

Veeam etkileyici bir şekilde büyüyor ancak bu sadece başlangıç” diyen Veeam CEO’su Anand Eswaran,

“Yıllık sürekli gelirinde (ARR) çift hanelere ulaştık ve hali hazırda alanımızda lideriz, bununla birlikte daha fazla işletme hibrit bulutu benimsemeyi hızlandırdıkça, paylaşımı daha da hızlandırma, ortaklıklarımızı genişletme ve her kuruluştaki varlığımızı ve değerimizi genişletme potasiyeline sahibiz.  John ortaklarla ve tüm müşteri segmentlerinde çalışma konusunda engin deneyime ve özellikle hem hibrit bulutta hem de kurumsal alanda kanıtlanmış bir sicile sahip ve onunla başarabileceklerimiz konusunda heyecanlıyım. John ile birlikte ve Veeam’in mükemmel lider ekibi ve müşteri odaklı çalışanlarıyla birlikte çalışarak Veeam’i yeni liderlik, pazar payı ve müşteri ve iş ortağı başarısı seviyelerine taşıyacağımızdan eminim.” şeklinde konuştu.