Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Vestel Netflix Kampanyası, 3 Ay Ücretsiz Netflix Premium!

Vestel Netflix Kampanyası,Vestel 4K UHD TV alan herkes, 3 ay boyunca 39,99 TL değerindeki Netflix Premium paketi aboneliği kazanacak.

Vestel, 4K UHD TV alan müşterilerine Netflix Premium aboneliği 3 Ay ücretsiz!

Vestel ve Netflix işbirliği ile 20 Aralık 2016 – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında; 4K UHD TV alan herkes 3 ay boyunca Netflix Premium aboneliği kazanıyor.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, her geçen gün farklı kampanyalar ile tüketicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dünyanın lider internet televizyon ağı Netflix, Türkçe hizmet vermeye başlamasının ardından Türkiye TV pazarı lideri Vestel’i seçti.

Vestel Netflix Kampanyası!

Vestel ve Netflix, orijinal 4K görüntü kalitesi ile televizyon izlemenin yeni bir yolunu sunuyor. 20 Aralık 2016 – 31 Ocak 2017 arasında Vestel 4K UHD TV alan herkes, 3 ay boyunca 39,99 TL değerindeki Netflix Premium paketi aboneliği kazanacak.

 

İster Vestel TV’de, İster Vestel Tablette, İster Venus’te

Premium üyelikle 4 farklı ekranda izleme şansı tanıyan Netflix içeriklerini tüketiciler; dilerlerse Vestel televizyonlarında, dilerlerse Vestel tabletlerinde, dilerlerse de Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus’te izleyebilirler. Üyelerine istedikleri zamanda, şekilde ve yerde seyir keyfini sunan Netflix’te tüketiciler; Vestel cihazları üzerinden Hollywood filmlerini, en iyi yabancı dizileri, Türkçe programları, belgeselleri, bağımsız filmleri, stand-up komedileri ve çocuklara özel çok çeşitli içerikleri anında seyredebilecek.

Vestel 4K UHD TV alan herkes, 3 ay boyunca 39,99 TL değerindeki Netflix Premium paketi aboneliği kazanacak.

Tek Tuşla Uçsuz Bucaksız Bir Dünya Vestel’de

4K görüntü kalitesine sahip yüzlerce saatlik içerik dünyasının kapılarını açan Vestel ile Netflix içeriklerine ulaşmak tek bir tuşla mümkün. Netflix tuşlu uzaktan kumandalar artık Vestel ile Türkiye’de de var.

Tüketiciler Netflix kampanyasına 20 Aralık 2016 – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında; satın aldıkları her 4K UHD Vestel TV ile sahip olabilirler. Vestel’in son teknoloji tüm ürünleri Vestel satış noktalarında.