Sosyal Medya

Eğitim

VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi’ni Kaçırma!

VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi...05 Eylül Cumartesi günü 11.00 – 12.30 saatleri arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek

VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi’ni Kaçırma!

TV+ ve Da Vinci TV, çocukların teknoloji eğitimini desteklemek için “VEXCode VR ile evde Robotik ve Kodlama Atölyesi” düzenleyecek. Çocuklar, bu online atölyede VEXRobotics’in yeni yazılımı #VEXCode VR ile evde robot olmadan da uzaktan kodlamayı öğrenecek.

Online televizyon platformu TV+ ve en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV’in iş birliğiyle düzenlenen bu keyifli online STEM atölyesine katılacak 8-12 yaş arası 10 çocuk özel bir çekilişle belirlenecek.

Yazın çocukların evde geçirdikleri zamanı hem eğlenceli hem de yeni bilgiler öğrenerek geçirmeleri için düzenlenen dijital atölye çekilişine aileler, 10-21 Ağustos tarihleri arasında @tvplus ve @davinciturkiye Instagram resmi hesapları üzerinden paylaşılan yarışma postundaki adımları takip ederek katılacak. Kazanan çocuklar, www.tvplus.com.tr web sitesi ve sosyal medya hesaplarından 24 Ağustos günü açıklanacak.

05 Eylül Cumartesi günü 11.00 – 12.30 saatleri arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek TV+ ve Da Vinci TV’nin Robotik ve Kodlama Atölyesi’nde çocuklar; evlerinde robotları olmasa dahi gerçek robot varmış gibi tüm robot özelliklerini kullanabilecek ve VR teknolojisinden yararlanarak VEXCode VR ile uzaktan eğitimle kodlama eğitimi alacaklar.