Sosyal Medya

Donanım

VIEWSONIC, en iyi video monitör ödülü’nü kazandı!

Dünyanın önde gelen görüntü teknolojileri üreticisi ViewSonic, ColorPro™ Professional VP3881a monitörü ile Teknik Görüntü Basın Birliği (TIPA) tarafından verilen En İyi Video Monitör Ödülü’nün sahibi oldu. 

VIEWSONIC, en iyi video monitör ödülü’nü kazandı!

Teknik Görüntü Basın Birliği Ödülleri Açıklandı…

Dünyanın önde gelen görüntü teknolojileri üreticisi ViewSonicColorPro™ Professional VP3881a monitörü ile Teknik Görüntü Basın Birliği (TIPA) tarafından verilen En İyi Video Monitör Ödülü’nün sahibi oldu. 37,5 inç boyuta ve 21:9 kavisli ekrana sahip ödüllü monitör, mutlak renk doğruluğu ve video kurgu için ideal ekran oluşuyla da öne çıkıyor.

Fotoğraf dünyasının merakla beklediği ve kısa adı TIPA olan Technical Image Press Association (Teknik Görüntü Basın Birliği), 2022 Ödülleri açıklandı. En İyi Video Monitör ödülünü ViewSonic, ColorPro™ Professional VP3881a ile kazandı.

ViewSonic Monitör İş Birimi Genel Müdürü Oscar Lin, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “ColorPro ürün ailesinin inovasyon ve tasarımlarında yaratıcı kişilerin ihtiyaç ve taleplerini ön planda tutuyoruz. Tasarımcılar, fotoğrafçılar ve video grafikerler için işlevsellik ve estetiği birleştiren cihazlar oluştururken yaratıcı kişilerle birlikte çalıştık. Bugün bunların sonucu olarak fotoğraf endüstrisindeki en etkili yaratıcı uzmanlardan biri olan TIPA tarafından ödüllendirilmekten büyük mutluluk duyduk. Bundan sonar da onların ilhamlarını büyütecek profesyonel araçlar geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Görüntüleme kolaylığı için görüş alanı en üst düzeyde

Sürükleyiciliği ve üstün renk hassasiyeti, ColorPro VP3881a’nın TIPA En İyi Video Monitörü ödülünü kazanmasını sağlayan en önemli faktörlerden birini oluşturuyor. Kavisli, ultra geniş 21:9 ekran, bir yandan her açıdan sürükleyici, çarpıcı görseller sunarken, diğer yandan görüntüleme kolaylığı için görüş alanını da en üst düzeye çıkarıyor. Monitör, video kurgu yapanlara; daha akıcı renk açısından kritik düzenleme görevleri, veri ağırlıklı işlemeler ve sinemaskop olmayan görüntüler için süper geniş ekran gerçekliği ve noktasal renk doğruluğu imkanı tanıyor.

USB-C, HDMI ve DisplayPort gibi birden fazla bağlantı noktasına sahip olan monitör; ekranlar arası iş akışlarına ve HDCP 2.2 korumasından güvenli 4K içerik oynatmaya olanak tanıyor. Monitör ayrıca tümü harici çevre birimlerine ve cihazlara 90W güç sağlayarak, şık ve düzenli bir çalışma alanı da sağlıyor.

Pantone® tarafından doğrulanmış ve kesin renk doğruluğu için fabrikada önceden kalibre edilmiş olan VP3881a; %95 DCI-P3, %100 sRGB ve %100 Rec. 709  profesyonel düzeyde gerçekçi renkler sunan geniş bir renk gamına sahip bulunuyor. Ayrıca Delta E<2 renk doğruluğu, post prodüksiyonda oynamak için 4,39 trilyon renkten oluşan eksiksiz bir spektrum da sağlıyor. Sinemadan ilham alan yüksek dinamik aralık (HDR10), takılma ve görüntü gölgelenmesini ortadan kaldıran ekran, daha derin kontrast seviyelerine sahip yumuşak, canlı görseller sunuyor.