Sosyal Medya

Eğitim

VISNELLA ZÜMRÜT KRALİÇE I: Rua Efleri, Su Altı Bilgiçleri ve CILEE Perileriyle Tanışma! 

ZeNi, (Zeynep Nihan Okur Kılıç) tarafından kaleme alınan VISNELLA ZÜMRÜT KRALİÇE I: RUA ELFLERİ, SU ALTI BİLGİÇLERİ VE CILEE PERİLERİYLE TANIŞMA; macera, entrika, aşk, savaş ve çok daha fazlasının yer aldığı heyecan verici bir hikâyenin ilk serisi olarak Yazardan Direkt Yayınevi'nden yayımlandı.

VISNELLA ZÜMRÜT KRALİÇE I: Rua Efleri, Su Altı Bilgiçleri ve CILEE Perileriyle Tanışma!

Fantastik bir evrende, kendi varoluş mücadelesini veren kadim ırklar arasındaki bitimsiz mücadeleyi; bir arada yaşamanın verdiği sancıları anlatan VISNELLA ZÜMRÜT KRALİÇE I: RUA ELFLERİ, SU ALTI BİLGİÇLERİ VE CILEE PERİLERİYLE TANIŞMA; macera, entrika, aşk, savaş ve çok daha fazlasının yer aldığı heyecan verici bir hikâyenin ilk serisi.

Zihnin sınırlarını zorlayan mentalist Thymvorlar, Bilgiç Lilicalılar, leylak Su Altı diyarlarında tüm diyarların sırlarını barındırırlar. Rua Elfleri elmasların ışıltısında dans ederler. Cilee Perilerinin diyarında gökkuşakları masumlar için belirir. Zümrüt ve Yakut diyarlar ise Karanlık Onyxij Diyar’a karşı yüzeyde muhafız olarak bulunmaktadırlar. Unicorn ve Anka dostları eşliğinde Zümrüt Kraliçe Visnella’nın asasını dolduran zümrütler, âdeta uzun ve entrikalı, zorlu bir dönem için parlamaktadır!

Yazar ZeNi’nin kaleme aldığı eser, fantastik türü seven her yaştan okurun kendinden bir şeyler bulacağı, gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Masalsı ve çok katmanlı bir okuma sunan kitap; soluk soluğa yaşanan bir macerayı dramatik bir dille anlatıyor.

“Kadim Usta zamanında, Onyxij’in Karanlık yüzleri göründüğünde Zümrüt ve Yakut Thymvorların diyarları hariç diğer diyarlar, yeni boyutlarda saklandılar. Karanlık, tüm diyarların gönüllü muhafızlığını üstlenen insanlar ve Elfler tarafından Zümrüt Diyar’dan sürüldü.”

1986 Ankara doğumlu olan ‘ZeNi;’ Zeynep Nihan Okur Kılıç, kariyer hayatına 2012 yılında çevirmenlik ile başlamıştır. Bahçeşehir Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü’nde yüksek lisansını burslu programda 2021 yılında tamamlamıştır ve hâlen İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktadır. Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan eser, VISNELLA ZÜMRÜT KRALİÇE I: RUA ELFLERİ, SU ALTI BİLGİÇLERİ VE CILEE PERİLERİYLE TANIŞMA, sürükleyici bir serinin ilk kitabı.