Sosyal Medya

Otomobil

Vivaldi ve Renault en iyi yol deneyimi için bir araya geldi

Android Automotive OS'deki ilk tarayıcı olan Vivaldi, Renault'nun yeni nesil otomobillerinde – yani Megane E-Tech Electric, All-New Austral ve OpenR Link sistemli tüm geleceğin otomobillerinde artık kolay entegre olacak şekilde geliyor.

Vivaldi ve Renault en iyi yol deneyimi için bir araya geldi

Android Automotive OS’deki ilk tarayıcı olan Vivaldi, Renault’nun yeni nesil otomobillerinde – yani Megane E-Tech Electric, All-New Austral ve OpenR Link sistemli tüm geleceğin otomobillerinde artık yerleşik olarak geliyor.

Android Automotive OS’deki ilk tarayıcı olan Vivaldi, şimdi Megane E-Tech Electric ve All-New Austral gibi yeni Renault otomobillerinin OpenR Link sistemine geliyor. Tam özellikli kolayca entegre olabilecek Vivaldi tarayıcı, tekerleklerin üzerinde bile kendinizi evinizde hissetmenizi sağlar. İnsanlar bir akıllı telefon veya tablet almak zorunda kalmadan sürücü koltuğunun rahatlığında her şeyi izleyebilir, alışveriş yapabilir ve göz atabilir.

Elbette hemen aklınızı ya güvenlik, sürücü kullanırken bu deneyimi kullanabilir mi? soruları geliyorsa hemen cevaplayalım.

Sürücülerin ve yolcuların güvenliğini sağlamak için tarayıcı yalnızca araç park halindeyken kullanılabilir!

Sürücüler, yeni Megane E-Tech Electric ve All-New Austral’larına Renault’nun bir bilgi-eğlence sistemi olan OpenR Link’in yanı sıra Fransız üreticinin OpenR Link sistemi ile donatılmış gelecekteki otomobillerine kolayca tarayıcı kurabilecekler.

Hatırlanacağı gibi, evde ve arabalarda yeni tarama deneyimlerine yön veren Vivaldi’nin otomotiv dünyasındaki ilk macerası, Aralık 2021’de lansmanı yapılan Polestar 2 ile başlamıştı.

Vivaldi CEO’su Jon von Tetzchner dediği gibi,

“Arabalarda gezinmenin geleceği heyecan verici. Vivaldi’yi yeni Renault Megane E-Tech Electric, All-Austral ve gelecekteki tüm otomobillerde OpenR Link sistemli olarak getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu, otomobil sektörüne nasıl akıllı bir tarayıcı vermek istediğimizin güçlü bir örneğidir, sürücü ve yolculara tamamen yeni bir araç içi bağlantılı tarama deneyimi sunuyor olacak.”

Esneklik ve mahremiyette bir güç gösterisi

Hem Vivaldi hem de Renault, çığır açan araç içi deneyimler yaratma konusunda benzer hedefleri paylaşıyor.

Renault, OpenR Link sistemiyle donatılmış yeni araçlarındaki deneyimi zenginleştirmeyi amaçlayan bu ortaklığı geliştirdi. Yeni bağlantılı, sezgisel ve tamamen özelleştirilebilir bilgi-eğlence arayüzü, erişilebilir ve kullanıcı dostu uygulamalar ve hizmetlerin yanı sıra her zaman güncel bir sistem sağlamak için en iyi teknolojiyi sunuyor. Aynı zamanda, tamamen bir akıllı telefon veya tabletinkine benzer, benzeri görülmemiş bir bağlantı deneyimi sunuyor ve ses tanıma sayesinde parmaklarla veya sesle kontrol etme yeteneği sağlanıyor.

Vivaldi’nin benzersiz görsel çekiciliği, kullanım kolaylığı ve esnekliğe odaklanıyor. İnsanların ihtiyaçlarına uyum sağlamaya devam eder ve onlara aşağıdakiler de dahil olmak üzere güçlü özellikler sunuyor:

Vivaldi Renault içinde Nasıl Çalışıyor?

Vivaldi, kullanıcı gizliliğini ön planda tuttuğu için, verileri araçta saklanmayan OpenR Link sistemine sahip Renault otomobillerinde insanlar özel olarak gezinebileceklerinden emin olabilirler. Bir Vivaldi hesabına giriş yapıldığında, tarama verileri aynı hesaba giriş yapan diğer cihazlar arasında paylaşılabilir. Bu veriler öyle ki, Renault ile bile paylaşılmıyor.

Arabada çok zaman mı geçiriyorsunuz? Aracınızı işiniz için bir komuta merkezine dönüştürün!

Birçok kişi gün boyu tarayıcılarında çalışır. OpenR Link ile Renault’nun yeni nesil arabalarında yollarda olmak, insanların arabalarını Vivaldi’nin kapsamlı işlevselliği ile çalışmak için bir komuta merkezine dönüştürmelerini sağlayacak. Ayrıca, şarj durur ve bekleme saatleri daha üretken ve eğlenceli hale gelir.

  • Bağlantıda kalın, hiçbir toplantıyı kaçırmayın: Sürücü koltuğundan görüntülü aramalar yapın ve go-to web uygulamalarına erişim kurun.
  • Favorilerinizi yayınlayın : Üçüncü taraf uygulamalara ihtiyaç duymadan akış hizmetlerine kolayca erişin. Güvenliği sağlamak için tarayıcı yalnızca park halindeyken çalışır. Akış içeriği, sürüş başlarsa yalnızca sesli olarak devam eder.
  • Kaldığınız yerden başlayın: Tarayıcı verilerini telefonlarda, tabletlerde, Chromebook’larda ve bilgisayarlarda Vivaldi ile senkronize edilen farklı cihazlar arasında güvenle senkronize edin.
  • Birden çok web sayfasını yönetin: Birden çok sekmeyi gruplar halinde birleştirin ve bunları Vivaldi’nin benzersiz iki sekme satırında görüntüleyin – tüm sekmeleri tek bir pencerede tutmanın harika bir yolu.
  • Yer imlerine daha hızlı erişin : Yeni sekme sayfasında yer imlerini Hızlı Aramalar olarak ekleyin ve tek bir dokunuşla siteleri alın.
  • Notları hızlıca yazın: Tarayıcının kenar çubuğundaki notların  yardımıyla fikirleri ve ilhamı not edin
  • Bir renk patlaması ekleyin : Koyu ve açık temaların ötesine göz atın ve tarayıcının ultra özelleştirilebilir kullanıcı arayüzünde herhangi bir rengi seçin.
  • Bolca eğlence : Vivaldi’nin yerleşik oyunu Vivaldia ve daha fazlasını içeren oyunlarla uzun bekleme saatlerini eğlenceli hale getirin.

Renault Megane E-Tech Electric ve Tamamen Yeni Austral’da Vivaldi nasıl Yüklenir?

Vivaldi tarayıcı uygulaması, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve Birleşik Krallık’ta Renault Megane E-Tech Electric ve All-New Austral’da satışa sunulacak. Renault sürücüleri, tarayıcıyı MY Renault uygulaması aracılığıyla kolayca yükleyebilir .

Android Automotive OS için Vivaldi, desteklenen diğer platformlarının (Windows, macOS, Linux ve Android) yanı sıra düzenli güncellemeler alacak.