Sosyal Medya

Android

vivo’dan bir ilk: Yerli üretim Y serisi modellere üç yıl garanti

vivo’nun online satış platformu myvivoshop.com’da tüketicilere sunulan fırsatlar yeni yılda da hız kesmiyor.

vivo üretici garantisine ilave bir yıl garanti ile toplamda üç yıl garanti fırsatı sunuyor

vivo’dan bir ilk: Yerli üretim Y serisi modellere üç yıl garanti…

vivo’nun online satış platformu myvivoshop.com’da tüketicilere sunulan fırsatlar yeni yılda da hız kesmiyor. 15 Ocak’a kadar sürecek kampanya kapsamında tüketiciler myvivoshop.com’dan satın alacakları vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y serisi modellerde toplam 3 yıl garanti, V serisi cihazlarda da 6.200 TL’ye varan kazancın ve çeşitli hediyelerin sahibi oluyor. 

 

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo, tüketicilere online satış platformu üzerinden sunduğu avantajlı kampanyalarını yeni yılda da sürdürüyor.

15 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye’de üretilen Y serisi modellerini myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde de tüketiciler 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına sahip oluyor. Y35 ve Y22s model telefon satın alan kullanıcılara aynı zamanda 1.099 TL değerinde TWS2e kablosuz kulaklık hediye ediliyor.

Dikkat çekici tasarımı ve üstün kamera performansıyla öne çıkan V Serisi cihazları myvivoshop.com üzerinden satın alacak tüketicileri 6.200 TL’ye varan kazanç fırsatı bekliyor. Tüm V serisi modellerde ayrıca 3.200 TL’ye varan ekran onarım paketi de hediye ediliyor. V Serisi cihazları tercih eden tüketiciler ayrıca satın alacakları telefonların yanında FIFA resmi maç topu, TWS2 ANC kablosuz kulaklık, TWS2e kablosuz kulaklık hediyelerinden birini kazanma fırsatı buluyor.

5-15 Ocak tarihleri arasında devam eden kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi için web adresini ziyaret edebilirsiniz.