Sosyal Medya

Android

vivo’nun stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Yaratıcılığı ön plana alarak kullanıcılara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunan vivo, Türkiye'deki iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

vivo’nun stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Yaratıcılığı ön plana alarak kullanıcılara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunan vivo, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo’nun Türkiye’deki yeni stratejik iletişim ajansı bilişimden sağlığa, finanstan sigortacılığa kadar geniş bir sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli (MPN) oldu.

10 AR-GE merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli alanlarda en ileri kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, günümüzde 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. Yaratıcılığı ön plana alarak kullanıcılara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunan vivo, kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahipleniyor. Şirket, daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi izliyor.