Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Vodafone Evde İnternet’ten Bütçe Dostu Yeni Teklifler!

“Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi” mesajıyla duyurulan kampanyada, Vodafone Ev İnterneti’ne gelen müşterilere ilk 6 ay indirim sunulurken, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapılmıyor. Kampanya tüm yıl boyunca geçerli olacak.

Vodafone Evde İnternet’ten Bütçe Dostu Yeni Teklifler!

Vodafone, ev interneti almayı ya da ev interneti sağlayıcısını değiştirmeyi düşünenler için yeni bir kampanya düzenliyor. “Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi” mesajıyla duyurulan kampanyada, Vodafone Ev İnterneti’ne gelen müşterilere ilk 6 ay %50 indirim sunulurken, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapılmıyor. Kampanya tüm yıl boyunca geçerli olacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone Ev İnterneti markasıyla müşterilerine bütçe dostu teklifler sunan Vodafone, Mayıs ayı itibarıyla başlattığı kampanyayla, ev interneti almayı ya da ev interneti sağlayıcısını değiştirmeyi düşünenler için ilk 6 ay %50 indirim sunuyor. “Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi” mesajıyla duyurulan kampanyada, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapılmıyor. Vodafone Ev İnterneti’nin yıl sonuna kadar geçerli olacak bu yeni kampanyasından faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ya da Vodafone mağazalarından başvuru yapılabiliyor. Vodafone ayrıca, Mayıs sonuna kadar geçerli olacak şekilde, önceki aya göre fiyatlarını %27’ye kadar indiriyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin  - Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:

“Vodafone olarak, mevcut ekonomik koşullarda müşterilerimizin bütçesine katkıda bulunmak amacıyla kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. ‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışıyla düzenlediğimiz bu kampanyalarda en yüksek fiyat-performans değerini sunmayı hedefliyoruz. Ev interneti almayı ya da ev interneti sağlayıcısını değiştirmeyi düşünenler için yeni bir kampanya düzenledik. Buna göre, Vodafone Evde İnternet’e gelen müşterilerimize ilk 6 ay %50 indirim sunuyoruz. Ayrıca, taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapmıyoruz. Kampanyamız, tüm yıl boyunca geçerli olacak. Herkesi kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.” 

Vodafone’lulara ek indirimler

Vodafone müşterileri için tüm indirimlerin üstüne ek indirimler de sunuluyor. Vodafone Faturalı müşterilere 120 TL, Vodafone Red’li müşterilere ise 240 TL olacak şekilde ev interneti faturalarına indirimler sağlanıyor. Ayrıntılı bilgi için https://www.vodafone.com.tr/evde-internet-adsl-fiber-basvuru/?icmp=vfevde_prbulten_20.05 adresi ziyaret edilebiliyor.