Sosyal Medya

Genel

Vodafone FLEX’te Anneler Günü kampanyası başladı

Bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te Anneler Günü kampanyası başladı. Vodafone FLEX ile akıllı ürünlerde annelere özel indirimler sunuluyor. 

Vodafone FLEX’te Anneler Günü kampanyası başladı

 

Bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te Anneler Günü kampanyası başladı. Vodafone FLEX ile akıllı ürünlerde annelere özel indirimler sunuluyor. 

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, “Seç Seç Al” mottosuyla duyurduğu Vodafone FLEX çatısı altında Anneler Günü için kampanya düzenliyor. Toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürünün yer aldığı Vodafone FLEX’te, akıllı ürünlerde annelere özel indirimler sunuluyor. Buna göre, Samsung Fit 3 akıllı saat 193 TL, Xiaomi Watch 3 Active akıllı saat 199 TL, Huawei GT 3 42mm akıllı saat 585 TL, Huawei GT 4 41mm akıllı saat kadın White modeli 755 TL, Apple Watch 9 45mm akıllı saat 1.899 TL ve Apple Watch 9 41mm akıllı saat 1.789 TL aylık ödemeyle satın alınabiliyor. Tüm ürünler için 12 ayda ödeme avantajı sunuluyor. Anneler Günü için Vodafone FLEX ile seçilen ürünler Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulamasından ya da Vodafone Yanımda içinde bulunan akıllı asistan TOBi üzerinden satın alınabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone FLEX ile müşterilerimize bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Vodafone FLEX müşterileri, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildikleri gibi, kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyorlar. Anneler Günü için Vodafone FLEX’te bir indirim kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında, akıllı ürünlerde annelere özel indirimler sunuyoruz. Vodafone FLEX ile dilediği ürünü seçen müşterilerimiz, kendilerine en uygun ödeme yöntemini de seçerek annelerine onları en mutlu edecek akıllı ürünleri Vodafone’dan kolayca satın alabiliyorlar. Herkesi Vodafone FLEX avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün

 

Vodafone FLEX, Vodafone müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. “Seç Seç Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX dünyası “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanıyor. Vodafone FLEX’te toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün yer alıyor. Müşteriler, zengin seçenekler arasından aradığı ürüne kolayca ulaşabildiği gibi, kendine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyor.

 

Vodafone FLEX hakkında ayrıntılı bilgi için: https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/vodafone-flex