Sosyal Medya

Fırsatlar

Vodafone Her Şey Yanımda’dan Bayram İndirimleri Kampanyası!

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında Elektronik İhtiyaçlar, En Şık Bayramlıklar, Bayram İkramlıkları ve Kişisel Bakım İhtiyaçları kategorilerinde özel indirimler sunuluyor.

 

Vodafone Her Şey Yanımda’dan Bayram İndirimleri Kampanyası!

 

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında Elektronik İhtiyaçlar, En Şık Bayramlıklar, Bayram İkramlıkları ve Kişisel Bakım İhtiyaçları kategorilerinde özel indirimler sunuluyor.

 

9 Nisan 2024 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerinin online alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Her Şey Yanımda’da Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenliyor. Toplam 14 kategoride bini aşkın mağaza tarafından 5 milyonu aşkın ürünün sunulduğu Vodafone Her Şey Yanımda’da 12 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Elektronik İhtiyaçlar, En Şık Bayramlıklar, Bayram İkramlıkları ve Kişisel Bakım İhtiyaçları kategorilerinde özel indirimler sunuluyor.

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

 

“Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Yeni kampanyamızda müşterilerimizin Ramazan Bayramı heyecanına ortak oluyoruz. Farklı kategorilerde özel indirimlerle müşterilerimizin bayramda kendilerini ve sevdiklerini mutlu etmelerine vesile olacak ürünler sunuyoruz. Herkesi bayram indirimleri kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

 

Seçili ürünlerde özel indirimler

 

Elektronik İhtiyaçlar kategorisinde airfryer, kulaklık, dikey süpürgeler, pratik mutfak ürünleri gibi ürün gruplarında sınırlı sayıda ürün uygun fiyatlarla sunuluyor. En Şık Bayramlıklar kategorisinde Lufian markalı ürünlerde %10, Defacto markalı ürünlerde %50’ye varan, Mavi markalı ürünlerde %40 indirim sunulurken; Muggo markalı ayakkabılarda ve seçili saat ve gözlüklerde 2 Al 1 Öde kampanyası düzenleniyor. Kişisel Bakım İhtiyaçları kategorisinde, çeşitli parfümlerde ve elektronik kişisel bakım ürünlerinde bayrama özel fiyatlar uygulanıyor. Bayram İkramlıkları kategorisinde ise Kent marka şekerlemelerde ikinci ürün 1 TL’ye sunulurken, Züber ve Dardanel ürünlerinde %30, Jacobs ve Ofçay ürünlerinde ikinci üründe %25 indirim sağlanıyor.

 

Alışverişlerde ek finansman ve vadelendirme imkânı 

 

Vodafone Her Şey Yanımda müşterileri, bayram indirimlerine ek olarak farklı kampanyalardan da yararlanabiliyor. Vodafone bireysel müşterileri, dijital çekiliş ürünleri hariç 750 TL ve üzeri siparişlerinde haftada en fazla 2, ayda 8 kez yararlanabileceği haftalık 5 GB internet paketi kazanıyor. 200 TL ve üzeri alışverişlerde Kargo Bedava geçerli oluyor. Diğer yandan, Fibabanka işbirliğiyle sunulan Alışgidiş Kredisi sayesinde alışveriş anında ek finansman ve vadelendirme çözümü sağlanıyor. Müşteriler, kredi kartlarında limit yoksa dahi 36 aya kadar vadelerde alışverişlerini tamamlayabiliyor. Vodafone Her Şey Yanımda, Alışgidiş Kredisi lansmanına özel 10 bin TL’ye kadar alışverişlerde %0 faizle 6 aya varan taksitle ödeme imkânı ve yine lansmana özel 36 aya kadar tüm vadelerde Fibabanka’nın en avantajlı faiz oranlarını sunan tek platform konumunda bulunuyor.

 

Farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün 

 

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Ev-Yaşam, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altın-Pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı.