Sosyal Medya

Otomobil

Volkswagen, ABD’de “Voltswagen of America” adını kullanacak!

Volkswagen, ABD'de "Voltswagen of America" adını kullanacak. Volkswagen oldu sana elektrikli bir geleceği temsil eden Voltswagen...

Volkswagen’in ABD operasyonunu ‘Voltswagen of America’ olarak yeniden markalaştıracağı bildirildi

Volkswagen yanlışlıkla ABD’de yeniden markalaşacağı adı duyurdu…

CNBC’ye göre, tüm işaretler Volkswagen’in eyalet tarafı operasyonunun adını “Voltswagen of America” ​​olarak değiştirdiğini gösteriyor.

Bugün erken saatlerde, otomobil üreticisi 29 Nisan’da paylaşmayı planladığı web sitesinde zamanından önce – yanlışlıkla bir basın açıklaması yayınladı. Hata hızlı bir şekilde düzeltilmiş olsa da CNBC ilgili basın açıklamasını gözden kaçırmadı…

Bir Volkswagen sözcüsü açıklama hakkında yorum yapmayı reddetti, ancak “şirketin planlarına aşina” bir kaynak ağa belgenin gerçek olduğunu söyledi. Bu açıklama, yeniden markalamayı “şirketin e-mobiliteye yönelik gelecekteki ileriye dönük yatırımının kamuya açık beyanı” olarak nitelendirdi.

Değişikliğin, Volkswagen EV’lerin yeni Voltswagen markasını ve daha açık mavi bir VW logosunu taşıyan bir rozete sahip olacağı bildirildi.

Şirketin ileriye dönük olarak sattığı benzin ve dizelle çalışan tüm otomobiller, otomobil üreticisinin imzası olan koyu mavi renginde yalnızca klasik VW amblemine sahip olacak.

Volkswagen elektrikli geleceğe logo değişiklikleri ve marka değişiklikleri ile şimdi den hazırlanan ilk şirket değil elbette.

Geleneksel otomobil üreticileri, son aylarda tamamen EV merkezli yeniden markalamalarla ilgilendi. Ocak ayında GM, sıfır emisyonlu bir geleceğin temiz gökyüzünü çağrıştırmak için klasik logosunu yeniden düzenledi.

Volkswagen için bu değişiklik, tarihinin önemli bir noktasına denk gelecek. Şirket, 2030 yılına kadar 300 EV modeli sunmayı ve Avrupa’da sattığı otomobillerin en az yüzde 60’ının hibrit veya pilli elektrikli olduğu bir noktaya gelmeyi planlıyor.