Sosyal Medya

Otomobil

Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş Hizmeti için Bir Araya Geldi

Intel'in 15.3 Milyar Dolara satın aldığı Mobileye, Dünya çapında gerçekleştirmek istediği Otonom Sürüş Hizmetinin beta sürümünü ülkesinde hayata geçiriyor. Volkswagen Elektrikli Otomobillerinin Mobileye Üretimi AVKİT destekli araçları kullanılacak. Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş 2022'ye kadar!

Intel’in sahip olduğu Mobileye ve Volkswagen Otonom Sürüş Hizmeti Başlatıyor

Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş Hizmeti için Bir Araya Geldi.

Intel’in satın aldığı İsrail’li şirket Mobileye, şirketin ana vatanında otonom sürüş hizmeti başlatmak için bir araya geldi.

2017 yılı başlarında Intel tarafında 15 milyar dolara satın alından özerk otomobil teknolojileri konusundaki şirket; özerk bir EV Yolculuğu Hizmeti sunmak için Volkswagen ile işbirliği yaptı.

Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş Hizmeti için Bir Araya Geldi

Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş Hizmeti ‘nde AVKit Kullanan VW Araçları Kullanılacak!

“New Mobility” adı verilen ortak girişim Mobileye‘ın Seviye 4 otonom sürüş sistemi AV Kit ile desteklenen tamamen elektrikli Volkswagen otomobilleri kullanacak. Üçüncü bir ortak olan İsrail VW distribütörü Champion Motors, servis filosunu ve lojistiğini yönetecek. Hükümette altyapı ve regülatör desteği ile girişimcileri bürokrasi ile uğraştırmayacağını açıkladı.

Mobileye, Intel tarafından 15.3 Milyar dolara satın alınıncaya kadar, Tesla’nın AutoPilot teknolojisini geliştirmesinde yardımcı olmuştu. Teknoloji devi, bu yılın başlarında Kudüs’te kendi kendini süren araçların test edilmesine ve yeni iştiraklerinin yaratılmasının teşviki için çaba göstermeye başladı. Şirketlerin bu yeni girişimi küresel beta niteliğinde, başarılı olması durumunda dünya çapında bir çok yerde bu hizmet denenmeye başlayabilir.

Volkswagen ve Mobileye Otonom Sürüş Hizmeti –  New Mobility girişimi 2022’e kadar ticarileşme çapalarının bir parçası.