Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Walther Kranz, yarış pilotu Vedat Ali Dalokay’ın sponsoru oldu

İstanbul ve Dubai ofisleriyle global markaların iletişim faaliyetlerini yöneten Walther Kranz, geçtiğimiz yıl TCR Italy DSG şampiyonu olan Vedat Ali Dalokay’ın sponsoru oldu.

Walther Kranz, yarış pilotu Vedat Ali Dalokay’ın sponsoru oldu

 

İstanbul ve Dubai ofisleriyle global markaların iletişim faaliyetlerini yöneten Walther Kranz, geçtiğimiz yıl TCR Italy DSG şampiyonu olan Vedat Ali Dalokay’ın sponsoru oldu. İstanbul merkezli ajans, bu yıl DL Racing takımıyla İtalya GT Sprint Şampiyonası’nda Lamborghini aracıyla yarışacak olan Dalokay’ın aracı ve tulumunda logosuyla yer alacak.

 

İstanbul ve Dubai ofisleriyle markaların iletişim faaliyetlerini yöneten PR ajansı Walther Kranz, 2022 Coppa Italy Turismo ve 2023 TCR Italy DSG serilerini şampiyonlukla tamamlayan tecrübeli yarış pilotu Vedat Ali Dalokay ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Ajansın kurumsal kimliği İtalya’daki dört yarışlık seride Vedat Ali Dalokay’ın Lamborghini yarış aracında ve tulumda yer alacak.

 

Bu yıl köklü İtalya takımı DL Racing ile anlaşan Vedat Ali Dalokay, 2024 İtalya GT Sprint şampiyonasında Lamborghini koltuğunda yer alacak. İtalya’nın dört efsanevi pistinde Misano, Enzo e Dino Ferrari Imola, Mugello ve Monza’da yarışacak olan Dalokay’ın hedefi bu seriyi de şampiyonlukla tamamlamak.

“Bu iş birliği, spora ve sporcuya olan desteğimizin en büyük yansıması”

 

Tecrübeli yarış pilotuyla gerçekleştirdikleri sponsorluğa ilişkin açıklamalarda bulunan Walther Kranz Kurucu Ortağı Bilal Boğa,

“Walther Kranz olarak kurulduğumuz günden bu yana motor sporları başta olmak üzere birçok spor projesine destekte bulunduk. Vedat Ali Dalokay ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, spora ve sporcuya olan desteğimizin en büyük yansımalarından birini oluşturuyor. Geçtiğimiz yıldan beri pist üstündeki başarılarını yakından takip ettiğimiz Vedat Ali Dalokay’ın 2024 sezonunda sponsorları arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. İtalya’nın önde gelen yarışlarından İtalya GT Sprint Şampiyonası’nda logomuzla sporcumuzun yanında olacağız. Dalokay’ın iki yıldır İtalya’daki serilerde elde ettiği şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyeceğine inanıyoruz.” dedi.

 

“İtalya maceramızın şampiyonlukla sonuçlanacağına inanıyorum”

 

İstanbul ve Dubai merkezli PR ajansı Walther Kranz ile gerçekleştirdikleri iş birliğine değinen Lamborghini Roma by DL Racing Pilotu Vedat Ali Dalokay,

“Öncelikle bu heyecan verici sezonda verdikleri destek için Walther Kranz’a teşekkür ediyorum. Türkiye’yi yurt dışındaki pistlerde temsil eden bir yarış pilotu olarak, bu yolculukta globale açılan bir Türk ajansının desteğiyle ilerleyecek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Geçtiğimiz yıllarda elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemeyi ve İstiklal Marşı’mızı yeniden dinletmeyi hedefliyorum. Bu hedefe giderken birbirinden değerli markalarla birlikte olmak benim için oldukça gurur verici. İtalya GT Sprint maceramızın şampiyonlukla sonuçlanacağına inanıyorum.” dedi.

Ülkemizi 4 yarış boyunca Lamborghini koltuğunda temsil edecek olan Vedat Ali Dalokay, ilk sınavını 3-5 Mayıs tarihleri arasında İtalya Misano pistinde verecek.

 

Otokoç ana sponsorluğunda piste çıkacak olan Lamborghini Roma by DL Racing Pilotu Vedat Ali Dalokay, ayrıca Fly-Inn, EvBodrum, Playa Tropical, Adastec, OMG, OldFaithful Geyser, Jenerator İletişim, Scops, MRH Container ve Fikirmedya tarafından destekleniyor.