Sosyal Medya

Donanım

Western Digital’dan Sevdiklerinize Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşında sevdiklerinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz sizin için güzel önerilerimiz var. Bu yılbaşında Western Digital’da tüm hobi tutkunlarına özel bir hediye bulmak mümkün...

Western Digital’dan Sevdiklerinize Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşında sevdiklerinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz sizin için güzel önerilerimiz var. Bu yılbaşında Western Digital’da tüm hobi tutkunlarına özel bir hediye bulmak mümkün:  

  • Avuç içi konsol oyuncuları için: WD_BLACK™ SN770M NVMe™ SSD avuç içi konsol oyuncuları için mükemmel bir hediye. Avuç içi konsol oyunları satış rekorları kırarken, birçok AAA oyunu da oyunseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu yüksek performansa sahip NVMe SSD ile hayatınızdaki oyun tutkununu depolama alanının tükenmesi stresinden kurtararak, onun mobil oyunlardan en yüksek verimi almasını sağlayın.

  • PlayStation oyuncuları için: PS5 Slim tam da yeni çıkmışken, hayatınızdaki PlayStation tutkunlarına PS5 konsolları için özel olarak test edilip onaylanmış bir SSD olan WD_BLACK SN850P NVMe™ SSD hediye edebilirsiniz.

  • Xbox fanları için: Xbox X|S’inizin daha büyük bir bellek alanına mı ihtiyacı var? O halde ihtiyacınız olan şey bir adet Xbox için WD_BLACK C50 Bellek Genişletme Kartı edinmek. 1 TB1’a kadar kapasite seçeneğine sahip yeni genişletme kartı, oyunculara daha fazla kapasite sunuyor. Böylece oyunseverler günümüzün en iyi oyunlarını ve çok daha fazlasını yüklü ve kullanıma hazır halde tutma imkanına sahip oluyor.

  • Ailenizin fotoğrafçısı için: SanDisk PRO-CINEMA CFexpress™ içerik kalitesini en üst seviyeye taşımak isteyen kreatif kullanıcılar için mükemmel bir seçim. Bu kart yüksek kalitede sinematik çekimler sunmak için gerekli olan performansı sağlıyor.

  • Maceracılar için: SanDisk Outdoors SD ve microSD UHS-I Cards özel olarak dış mekanda kullanım için tasarlandı. HD, Full HD ve 4K çeşitleri bulunan kartlar birçok ana cihazı destekliyor ve macera severlere en ekstrem ortamlarda bile güvenilir performans ve ultra esneklik sağlıyor.

  • Açık hava sporları severler için: SanDisk Extreme Portable SSD V2, açık hava sporları ile uğraşan ve dış mekanda vakit geçirmeyi seven kişiler için mükemmel bir hediye seçimi. Karabina halkas ile bir kemere veya sırt çantasına takıldığında, hareket halindeyken SSD’nizi kaybetme stresini ortadan kaldırıyor. IP65 su-toz direncine sahip olması ve üç metreye kadar düşmelere karşı dayanıklı olması nedeniyle doğada kullanıma da uygun bir model.

  • Dosya istifleyiciler için: Ultra Dual Drive Go USB Type-C™, çift yönlü USB Type-C™ konnektör ve standart USB konnektörle akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar arasında dosyaların hızlı ve kolay bir şekilde aktarılmasını sağlayan bu cihaz ile daha fazla fotoğraf çekebilir ve çektiğiniz fotoğraflara bütün aygıtlarınızdan erişebilirsiniz. Ultra Dual Drive Go USB Type-C™ çok fazla dosya depolayan ve hafıza alanına ihtiyaç duyan kişiler için oldukça uygun bir hediye seçeneği.