Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

WhatsApp Snapchat’in Sevilen Kamera Özelliklerini Alıyor

Whatsapp snapchat'in sevilen kamera özelliklerini alıyor. Konuşan emojiler Twemoji kullanılabilir. Video ve resim üzerine yazılar eklenebilir.

WhatsApp Snapchat’in sevilen kamera özelliklerine sahip olacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Snapchat’in bazı özelliklerini kopyalamasına alışmıştık. Aynı şekilde Instagram ve Messenger’in Snapchat’in “Stories” özelliğini kopyalamasını da görmüştük.

Şimdi de WhatsApp’ın sahibi facebook uygulamanın fotoğraf arayüzüne tamamen ulaşabilir olmasını uygun görüyor.

Yeni WhatApp özelliklerinde kullanıcıların resim veya video üzerine kalem ile çizilmiş şekillere izin veriyor. Aynı zamanda resim üzerinde akıllı kalemle yazılmış yazıları, resim üzerine eklenecek emojileri ve düz metinlerin kullanılmasına olanak sağlıyor.

Bir fotoğraf ya da videoyu çektikten sonra görüntü üzerinde çizim yapmak için Snapchat’teki gibi parmağınızı kullanabileceksiniz.

Twitter ve Snapchat tarafından kullanılan Twemoji yani konuşan emojilerde size tanıdık gelecek.

 

whatsapp snapchat

WhatsApp uygulamasındaki güncelleme sadece bununlada sınırlı olmayacak. Yeni kamera özelliklerinde sözde flaş kullanılarak fotoğrafın daha iyi aydınlatılması sağlanabilecek. Bu özellik geceleri veya düşük ışık koşullarında, ekran kötü aydınlatılmış fotoğraflarda daha fazla ayrıntı yakalamak için kullanılacak.

Yeni kamera yükseltmelerinde parmağınız ile aşağı yukarı kaydırıp zoom özelliklerini de kullanabileceksiniz. Parmağınız ile tek dokunuşla ön arka kamera geçişleri de sağlanacak.

WhatsApp’a link üzerinde gruba davet özelliği