Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

WhatsApp yaklaşık 1 Saatliğine Kapalı Kaldı!

WhatsApp yaklaşık 1 Saatliğine Kapalı Kaldı. WhatsApp'ta mesaj gönderme veya alma konusunda sorun yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz

WhatsApp yaklaşık 1 Saatliğine Kapalı Kaldı!

WhatsApp’ta mesaj gönderme veya alma konusunda sorun yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar, Facebook’un sahip olduğu hizmetlerin büyük kesintiler yaşadığını ve dünyanın en popüler sohbet uygulamalarından birinin kullanıcılarını iletişim kuramadan bıraktığını bildiriyor.

Downdetector.com’a göre bağlantı sorunları ABD saatiyle saat 15:30 civarında başladı ve saat 16:20 civarında zirve yaptı. Hizmet birçok kullanıcı için devam ediyor gibi görünse de, bazı raporlar hala ileti gönderemiyor veya alamıyor, bazıları ise normalden daha yavaş çalıştığını bildiriyor.

WhatsApp kesintileri oldukça nadir karşılaştığımız bir durum ancak popülerliği göz önüne alındığında – ve hizmet küresel olarak geri yüklenene kadar uzun sürmeyeceğini sanmıyorduk. Hâlâ zorluklar yaşıyorsanız, biraz daha sabırla beklemelisiniz…

Güncelleme: Hizmet çoğunlukla geri geliyor gibi görünüyor.

The Verge bilgi veren bir WhatsApp yetkilisi ise;

Bugünün erken saatlerinde, WhatsApp sunucularımızda yapılan dahili bir güncelleme bazı kişilerin mesaj gönderme konusunda sorun yaşamasına neden oldu. Bu sorunu herkes için çabucak çözdük ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” açıklamasında bulundu.