Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

WhatsApp’tan Türkiye’deki kullanıcılarına özel bilgilendirme

WhatsApp’tan Türkiye’deki kullanıcılarına özel bilgilendirme. WhatsApp açıklama üzerine açıklama yapıyor. 8 Şubat'tan sonra ne olacak?

WhatsApp’tan Türkiye’deki kullanıcılarına özel bilgilendirme

WhatsApp bu sabah Türkiye’deki kullanıcılarının uygulama ekranlarında özel bir duyuru yayınlayarak, Hizmet Politikası ve Gizlilik Kuralları ile ilgili doğruları tekrar hatırlattı. Şirket ayrıca şu açıklamayı yaptı:

“Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye’deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye’deki kullanıcılarımıza, WhatsApp’ın ve Facebook’un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz.”


Bildiğiniz gibi WhatsApp 8 Şubat’a kadar kullanıcılardan yeni gizlilik sözleşmesini imzalamalarını istiyor. İmzalamayanlar bu tarihten sonra WhatsApp kullanamayacak. Bu karar ciddi tepki almış ve Rekabet Kurulu’da resen soruşturma başlatmıştı…

WhatsApp ile ilgili tüm gelişmeleri gazeteci dostumuz Hakan Akar’ın programında da konuşmuştuk.  Değerlendirmenizi dileğiyle.