Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Wi-Fi 7’yi merak edenler! TP-Link Wi-Fi 7 Tanıtım Etkinliği 14 Kasım’da!

TP-Link, 14 Kasım’da ağ bağlantılarında yeni bir çağ başlatacak olan Wi-Fi 7 teknolojili çözümlerini tanıtacak. YouTube, Facebook, Twitter dahil çeşitli büyük ağ platformlarında çevrimiçi yayınlanacak olan bu etkinliğe isteyen herkes katılabilecek.

TP-Link Wi-Fi 7 Tanıtım Etkinliği – Çığır Açan Bir Ağ

TP-Link, 14 Kasım’da ağ bağlantılarında yeni bir çağ başlatacak olan Wi-Fi 7 teknolojili çözümlerini tanıtacak. YouTube, Facebook, Twitter dahil çeşitli büyük ağ platformlarında çevrimiçi yayınlanacak olan bu etkinliğe isteyen herkes katılabilecek.

COVID-19 salgını, tüm dünyada daha çok dijitalleşme ihtiyacı oluşturdu. Çevrimiçi veri iletimine olan talep sürekli artıyor; bu da ağ çözümlerinin evlerimizde ve hatta dünyada önemli belirleyici bir rol üstlenmesine neden oluyor. Bir WiFi ürünü, üstün teknolojisi, tasarımı ve işleviyle kablosuz performansından daha fazlasını ifade ediyor artık: Yeni bir çağ, yeni bir yaşam trendi!

TP-Link, 14 Kasım’da tanıtacağı WiFi 7 teknolojili ürünleriyle ev ve kurumsal ağlarda yepyeni bir çağın kapılarını açacak.

WiFi bağlantı protokolü olan 802.11 teknolojisinin gelişimine bakıldığında, 802.11ac’nin (WiFi 5) ortaya çıkması, artan veri tüketimi ihtiyaçlarını karşılamak için bir çözüm sağlamıştı. İster çevrimiçi alışveriş, iletişim ya da ofis işleri, ister oyunlar olsun WiFi herkesin hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bunun üzerine artan ağ talebine cevap vermek üzere WiFi 6 ve WiFi 6E teknolojileri geldi. Yedi adet 160 MHz kanallı yepyeni bir 6 GHz bant açarak kablosuz ağı yeni bir düzeye taşıyan WiFi 6E, verimliliği daha da artırdı. Ancak WiFi teknolojisi burada durmadı. Yeni yoğun akış, daha karmaşık kablosuz ağlar ve çok sayıda veri iletim uygulaması çağına uyum sağlamak için “Gelişmiş Yüksek Verimlilik” misyonuyla WiFi 7 ortaya çıktı.

TP-Link, WiFi 7 teknolojisini destekleyenler arasında ön saflarda yer alıyor ve bu son teknoloji ile mümkün olanın potansiyelini ortaya çıkarıyor. 14 Kasım’da yapılacak olan tanıtım etkinliğinde TP-Link, son teknoloji WiFi 7 ile donatılmış ürünleri ve daha önce hiç görülmemiş tasarımlarını sergileyecek.

Eşi görülmemiş bir kablosuz ağ gelişimine tanık olmak ve WiFi 7’nin neyle ilgili olduğunu öğrenmek isteyen herkes bu etkinliğe katılabilecek. YouTube, Facebook, Twitter vb. dahil olmak üzere çeşitli büyük ağ platformlarında çevrimiçi olarak yayınlanacak olan TP-Link WiFi 7 Tanıtım Etkinliği’ne katılmak isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayarak randevu alabilirler ve hatırlatma hizmetinden yararlanabilirler.