TeknoTalk

Will Smith’in Başrolünü Oynadığı Bright 22 Aralık’ta Netflix’te

 

Bright’ın yıldızı Will Smith size gelecek:

Netflix ile Hollywood’un en büyük yıldızlarını evinizde ağırlayın! Will Smith’in Başrolünü Oynadığı Merakla beklenen aksiyon gerilim filmi Bright 22 Aralık’ta Netflix’te başlıyor.

Hollywood’un ağır toplarından Will Smith’in başrolde olduğu, Netflix’in merakla beklenen aksiyon gerilim filmi Bright 22 Aralık’ta sinemalarda değil, Netflix’te gösterime giriyor. Film izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix sayesinde, Hollywood filmleri ve en ünlü yıldızlar herhangi bir cihazda, birkaç tıkla izlenebiliyor.

Serin kırmızı halıyı, Will Smith sizi ziyarete geliyor! 2017’nin son ‘mutlaka görülmesi gereken’ filmi Bright tüm dünyada aynı anda sadece Netflix’te gösterilecek. David Ayer’in yönetmenliğini üstlendiği Bright’ta, günümüzün en büyük yıldızlarından Will Smith’e Joel Edgerton ve Noomi Rapace eşlik ediyor.

Farklı geçmişlere sahip iki polis Ward ve Jakoby’nin rutin bir gece devriyesinde yaşadıkları olayların, bir gecede bildiğimiz anlamda dünyanın geleceğini nasıl değiştirdiğini anlatan Bright, Netflix’in şimdiye kadarki en büyük yapımlarından biri ama ne ilki ne de sonuncusu. 2018 yılında orijinal film ve diziler için 7 milyar dolarlık bütçe ayıran Netflix, heyecanlı hikayeler ve ünlü oyuncularla sinema kalitesinde 80 yeni film çekmeyi planlıyor (Bu yıl çekilen film sayısı 40).

Yani TV izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix, şimdi de film seyretme alışkanlıklarını değiştiriyor.

Netflix ile artık evinizin rahatlığında şahane filmler izleyebilir, Hollywood yıldızlarını salonunuzda ağırlayabilirsiniz.

Bright’ı izlemek için siz de 22 Aralık’ta evinizde, kendi Hollywood prömiyerinizi düzenleyin. Hazırlayın içecekleri ve patlamış mısırları, çağırın eşi dostu ve hep birlikte Bright’la daha önce hiç görmediğiniz bir dünyanın keyfini çıkarın. Dünyada 109 milyondan fazla Netflix kullanıcısıyla birlikte filmin galasını evinizde gerçekleştirin.

Netflix’te Başka Neler var? Bright 22 Aralık’ta Netflix’te

Will Smith’li Bright dışında Netflix’te pek çok başarılı Hollywood filmi bulabilirsiniz. İşte Angelina Jolie’den Brad Pitt’e çeşitli dünya yıldızlarının başrolde oynadığı, ailece veya arkadaşlarınla birlikte seyredebileceğiniz yapımlardan bazıları:

 

 

En iyisi siz kırmızı halıyı hiç kaldırmayın! Evinize gelen Hollywood yıldızlarının ardı arkası kesilecek gibi değil…

Netflix’te beğendiğiniz film ve dizileri mobil cihazlarınıza indirerek, internet bağlantınız olmadan da seyredebilirsiniz. Ayda 15.99 TL’den başlayan fiyatlarla üye olun. Üstelik ilk ay hediye! www.netflix.com


Bright 22 Aralık’ta Netflix’te

Exit mobile version