Sosyal Medya

Kripto Para

WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için TEGV ile anlaştı

Tayvan’ın global ölçekli tek yasal kripto borsası olan WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı.

WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile anlaştı

Tayvan’ın global ölçekli tek yasal kripto borsası olan WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı.

Dünya çapında TEGV için bağış toplamaya başlayan WOO Network, kampanyayı haziran ayına kadar sürdüreceğini açıkladı.

Finans uzmanları Jack Tan ve Mark Pimentel tarafından 2021 yılında kurulan kripto borsası WOO Network, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden sonra dünya genelinde ülkemizdeki çocuklar için kampanya başlattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yapan WOO Network, depremden etkilenen çocukların eğitim hayatına devam edebilmeleri için seferberlik ilan etti.

Bağış yapmak isteyen kullanıcılar, WOO Network’ün oluşturduğu bağış sayfasına giderek “Bağış Yap” kısmından kripto varlık cinsinden diledikleri miktarda bağış yapabilecek ve yapılan bağışlar sayfa üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda, bağışların kaç öğrencinin hayatına dokunduğu da anlık güncellemelerle sayfada yer alacak.

Jack Tan: “Her bağış çocukların eğitimi için kullanılacak”

Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinden dolayı çok üzgün olduklarını belirten

WOO Network CEO’su Jack Tan,

“Türkiye’den gelen acı haberle sarsıldık. Çok sayıda uluslararası destek ve fon hızla bölgenin acil ihtiyaçlarına yönlendirilirken, depremden etkilenen çocukların gelecekteki eğitimlerini desteklemek ve parlak bir gelecek inşa etmelerine yardımcı olmak için bir bağış kampanyası başlatıyoruz. Blok zinciri teknolojisinin ve kripto varlıkların gücünü kullanarak, dünyanın dört bir yanındaki kripto topluluğunun çocukların eğitimine katkıda bulunmasını sağlıyoruz. Fonlar, bu amaca adanmış güvenilir bir kurum olan TEGV tarafından yönetilecek. TEGV ile kurduğumuz bu ortaklık sayesinde, bağış yapmak isteyen her birey çocukların eğitimine kolayca katkıda bulunabilir. Türkiye’ye en derin taziyelerimizi iletiyoruz” dedi.

Buğra Gökağaçlı: “Kripto varlıkların gücünden yararlanıyoruz”

Depremin hemen ertesi gün nakdi ve ayni yardım yaptıklarını dile getiren WOOTR CEO’su Buğra Gökağaçlı ise

“Ülkemizde yaşanan deprem felaketini ilk günden beri yakından takip ediyoruz ve gerekli yardımlarda bulunarak yaraların sarılması için çalışıyoruz. Bu felaketten zarar gören kardeşlerimizin hayata sarılarak eğitime devam edebilmeleri için bir bağış kampanyası başlattık. TEGV ile birlikte yürüttüğümüz bu yardım kampanyasında blok zinciri teknolojisinden ve kripto varlıkların gücünden yararlanıyoruz. Türkiye operasyonlarını yürüten ekibimiz ile birlikte kurduğumuz altyapı sayesinde kripto topluluklarının hızlı ve kolay bir şekilde çocukların eğitimine katkıda bulunabilmesini sağladık. Bir daha böyle bir felaketle karşılaşmamak dileğiyle tüm kripto topluluğunun desteklerini bekliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun” diye ekledi.

BAĞIŞ TRANSFER SÜRECİ NASIL OLACAK?

1 – Bağışlar WOO X platformunda açılan bağış hesabında toplanacak.

2 – Toplanan bağışlar WOOTR bağış hesabına aktarılacak.

3 – Bağışlar anlık olarak USDT’ye dönüştürülecek.

4 – Bağışlar vakfa gönderilmeden önce TL’ye çevrilecek.

5 – Bağışlar TEGV’in TL hesabına her cuma yatırılacak ve dekontlar paylaşılacak.

Depremden etkilenen çocuklarımıza eğitimin yanında psikososyal destek vermeyi de hedefleyen bağış kampanyası haziran ayına kadar devam edecek.

Bağış sayfası: https://donation.woo.org/