Sosyal Medya

Oyun Dünyası

World of Warships evreninde Kara Cuma avantajlarına yelken açılıyor

World of Warships evreninde Kara Cuma avantajlarına yelken açılıyor. Aynı zamanda oyuncular fırsatların yanı sıra Kara Cuma görevlerini de...

World of Warships evreninde Kara Cuma avantajlarına yelken açılıyor

Oyuncular tarafından yılın en çok beklenen dönemi geliyor! Kara Cuma avantajları, World of Warships evreninde de oyunculara birçok avantaj sağlayacak. Oyuncular, standart kampanyaların yanı sıra farklı fırsatlarla yeni deneyimler sunmayı planlayan indirimler sayesinde premium gemiler gibi çeşitli ödüller kazanılabilecek.

Oyuncular, Kara Cuma sayesinde birçok premium gemi ile World of Warships evrenindeki sulara yelken açma hakkı kazanacak. Fırsatlarda yer alacak gemiler ise Jean Bart B, Cossack B, Kaga B ve Atlanta B gemileri olacak. Bunlara ek olarak oyuncular, dört tane özel temalı komutan, dört yama, dört bayrak ve iki tür konteyner kazanma şansı yakalayacak.

Aynı zamanda oyuncular fırsatların yanı sıra Kara Cuma görevlerini de yapabilecek. Kara Cuma’ya özel gelen görevler sayesinde oyuncular yeni deneyimler kazanırken birçok özel ödül de kazanabilecek. Bu ödüller sayesinde gelişme şansı yakalayanlar, World of Warships’in derin sularında düşmanlarına karşı mücadeleye devam edebilecek. Daha fazla detay ise Kara Cuma’nın ilerleyen günlerinde oyuncularla paylaşılacak.