Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Wozniak’ın Apple Eleştirisi Sizi Çok Şaşırtacak!

Wozniak'ın Apple Eleştirisi Sizi Şaşırtacak!

Steve Wozniak Apple için hiç şüphesiz simgesel bir isim. Ancak Son dönemde Apple’ın icraatlarından pekte memnun görünmüyor. Zira her fırsatta doğru bildiğini söylemeye devam ediyor.

En son olarak Steve Wozniak iPad Pro, Apple Watch ve Apple ekosistemi hakkında söyledikleri ile herkesi şaşırtmaya devam etti.

Hatırlanacağı gibi Apple kısa bir süre önce yeni koca devi iPad Pro ve onun belirli bir ücret karşılığında satılan aksesuarları Apple Stylus kalem ve Klavyesini satışa sunmuştu.

Şirket CEO’su Tim Cook bizimde sizinle paylaştığımız geçtiğimiz Salı günü yayınlanan bir açıklamada “Artık Pc Almak için bir neden göremiyorum” demişti.

Ancak bu sözlere Apple’ın Efsane ismi Steve Wozniak pekte ikna olmuş görünmüyor.

Cuma günü New Relic tarafından düzenlenen konferansta bir konuşma yapan Wozniak kendinden örnek vererek tabletin kullanının kendisi için hala sınırlı kaldığını ve dizüstü bilgisayar tabanlı bir adam olmaya devam edeceğini söyledi.

Tüm bunlar yetmemiş gibi Apple Watch hakkında ise bazen takmayı unuttuğunu ve böylece gerçekten de onu özlemediğini keşfettiğini açıkladı.

Apple Ekosistemi ile ilgili olarak ise “Apple ekosisteminde olmayı sevmiyorum, hapsolmayı sevmiyorum, ben bağımsız olmayı seviyorum” dedi.

Aynı Steve Wozniak geçen yıl da Apple’ın bir Android telefon çıkarması gerektiğini söylemişti.