Sosyal Medya

Android

WSJ: Samsung Galaxy S7 Baskıya Duyarlı Ekranı Olacak

Dokunmaya duyarlı ekranı,Hızlı şarj özelliği ve gelişmiş kamera Samsung’un telefon pazarındaki hakimiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olabilecek mi?

Samsung amiral gemisi akıllı telefonlarını yenilemeye başlaması bir çok kişi için sürpriz değildir.

Koreli akıllı telefon üreticisi muhtemelen bir kaç ay içinde Galaxy S7 modelini kullanıcılarına sunacak. Görünen o ki Wall Street Journal bazı özellikleri görmeyi başarmış.

WSJ ‘a göre yeni Samsung Galaxy S7 ‘de yer alacak özellikler arasında baskıya duyarlı ekran (pressure-sensitive display) , yeni teknoloji hızlı şarj özelliği (high-speed charging port) yer alıyor.

2016 Mart Ayında piyasaya sunulması beklenen Samsung Galaxy S7  ve Galaxy S7 Edge ‘te ayrıca retine tarayıcı dahil edilme olasılığı var.

Samsung tanıtımları erkene alma stratejisini göz önüne alırsak 22 Şubat’taki Mobil World Congress’te bu tanıtım gerçekleşebilir de.

 

Görünen o ki Samsung S7 ile selefi modelleri arasında görüntü olarak pekte farklı bir şeyler bekleyenler belki hayal kırıklığına uğrayabilir.Pazardaki hakimiyeti tekrar ele geçirmeye yetecek son dakika hamleleri de gelebilir.

Bu hali ile hakimiyeti ele geçirmek biraz zor olacak.