Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” Bronz ödülü Octet’in oldu

Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu, WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” kategorisinde Bronz PSM ödülünün sahibi oldu.

WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” Bronz ödülü Octet’in oldu

Finans, teknoloji ve sigorta sektörünün teknoloji odaklı inovatif projelerinin ödüllendirildiği ve dördüncü kez gerçekleştirilen PSM AWARDS 2021’nin kazananları belli oldu. Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu, WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” kategorisinde Bronz PSM ödülünün sahibi oldu.

Kurumlar arası B2B ticarette alıcı ve satıcıya elektronik ortamda çalışan bir portal aracılığı ile tahsilatlarını ve ödemelerini hızlı, kolay ve güvenli gerçekleştirmesine olanak sağlayan ödeme kuruluşu Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu, PSM AWARDS 2021’de WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” kategorisinde Bronz PSM ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek ödeme sistemleri dergisi PSM, yılın en inovatif şirketlerini ödüllendirdi. 12 kategoride 60 şirketin ödül aldığı PSM AWARDS’ta Octet, WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” kategorisinde Bronz PSM ödülünün sahibi oldu. 29 Aralık’ta İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde WSpark “Fark Yaratan Genç Kadın Kıvılcımı” ödülünü teslim alan Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu, bu ödülü aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Müşteri memnuniyeti anlamında hızlı ve doğru çözümlerimiz ile müşteri sayımızın %40 ciromuzun ise %300 artmasını, bayi sayımızın da 826 adetten 2231 adete ulaşmasını sağladık. Bu ödül bize ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Satış, pazarlama planları ve bütçesi doğrultusunda müşterilerimizin deneyimlerinden faydalanarak, daha da çok çalışarak 2022’de ödeme çözümlerimize ve müşterilerimize birçok yenilik daha kazandıracağız. Müşterilerinizin hayatını ne kadar kolaylaştırır, pratik hale getirir ve proaktif çözümler sunabilirseniz aslında müşteri deneyiminde o kadar başarılısınız demektir.” misyonuyla yolumuza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

PSM AWARDS Ödülleri organizasyonu, finans ve teknoloji sektörünün gelişmesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak bunların gelişimindeki iş modellerinin paylaşılmasını sağlamak ve sektördeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.


OCTET Türkiye: Avustralyalı Ticari Finansman Şirketi Octet’in MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Firmalar arası çevrimiçi bir tedarik zinciri ödeme portalı sunan şirket, 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ile BDDK’nın 26.01.2017/7222 no’lu kararı kapsamında aldığı lisansla ödeme kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Octet Türkiye ek olarak TCMB mevzuatına ve PCI-DSS standartlarına uyum sağlamaktadır ve bağımsız olarak denetlenmektedir. Bugün Octet, Türkiye’de şirketlere çoklu banka platformunda güvenli işletme sermayesi yönetimi ve tedarik zinciri finansmanına ulaşım hizmeti veriyor. Çözümleriyle KOBİ’ler, büyük işletmeler ve bayi ağına sahip firmaların işlerini kolaylaştıran Octet Türkiye, satıcı için nakit döngüsünü kısaltırken alıcı için de bu süreci uzatıyor. Octet platformunun ticaret yapan tarafları arasında yanlış anlamalara ve sahtekârlığa olanak tanımayan güvenli altyapısı, kredi sağlayan bankalar için de şeffaflık sağlıyor. Octet üyeleri de çok sayıda banka ve tahsilat aracına güvenli ve kolay şekilde erişmenin farkını yaşıyor.

www.octet.com.tr