Categories: iPhoneMacintoshTablet

Apple’ın WWDC 2017 Canlı Yayını Nereden izlenir?

Apple WWDC 2017 Etkinliği Canlı Yayını

Apple’ın WWDC 2017 Canlı Yayını Nereden izlenir? WWDC 2017 Canlı Yayın !

Keynote Sunumunu 5 Haziran Saat 20:00’de ABD Sitesinden Canlı İzleyin!

5 Haziran’daki Dünya Çapında Geliştirici Konferansı’nda Apple’ın: masaüstünde, mobilde, TV’de ve giyilebilir platformlarında bir sürü güncellemenin yanı sıra; donanım serisinde yapılacak değişiklikleri duyurması ve geliştiricilere önümüzdeki yılın mağazasında ne gibi bir şeylerin olacağını göstermesi bekleniyor.

San Jose’de Etkinliği canlı izlemek isteyenler için etkinliğin başlama saati. San Jose at 10AM PDT / 1PM EDT / 7PM CEST / 10:30PM IST.

WWDC 2017 Canlı Yayını Türkiye Saati ile Saat 20:00’da !

  • Mac’inizde Safari 6.0.5 ve üstü (OS X 10.8.5. veya yenisi), yada Edge yüklü Windows 10 PC ile bu adresten izleyebilirsiniz. apple.com/apple-events/june-2017.
  • Yada Safari Yüklü iPhone, iPad, veya iPod touch  iOS 7.0 veya yenisi yüklü  iPod Touch
  • Apple TV‘nizi (2. veya 3. nesil) 6.2 veya sonraki bir sürümüyle veya 4. nesil Apple TV’yle açın. WWDC’yi Apple Etkinlikler uygulamasında bulabilmelisiniz.
  • Yada an unofficial WWDC app for MacOS resmi web adresinden izleyebilirsiniz.

Apple

Behti Soykan

Recent Posts

Üst Üste 3. Kez Dünyanın En Çok Tercih Edilen Otomobili

Efsane Ford Mustang Bu Konuda Liderliği Bırakmıyor! Efsane Ford Mustang üst üste 3. kez dünyanın en çok tercih edilen spor…

19 saat ago

e-Fatura Kullanıcılarına e-Arşiv ve e-İrsaliye Zorunluluğu Geliyor

e-Fatura kullanıcıları dikkat! e-Arşiv ve e-İrsaliye zorunluluğu geliyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), e-Fatura’ya kayıtlı şirketleri ilgilendiren taslak tebliğ yayımladı. e-Fatura’ya…

19 saat ago

Apple’ın Geri Dönüşüm Robotu Daisy’den Şaşırtan Performans

Apple'ın Geri Dönüşüm Robotu Daisy'den Şaşırtan Performans Apple’ın geri dönüşüm robotu saatte 200 iPhone’u parçalarına ayırıyor. Yaklaşık bir yıl önce…

20 saat ago

Yeni Android Chat, Google Android’e iMessage Benzeri ‘Chat’ Getiriyor

Chat, Google'ın Android'in Mesajlaşma Karmaşasına Getirdiği Son Düzeltmesi Yeni Android Chat, Android Kullanıcılarına kendi aralarında zengin içerikli SMS Gönderebilmesini sağlayacak…

2 gün ago

Apple, Çift SIM Kartlı iPhone Duyurmaya Hazırlanıyor, Fiyatı?

Apple Yakında 6.1 inçlik iPhone Modelleri Duyuracak, Üstelik Çok Daha UCUZ Fiyata! Çift SIM Kartlı iPhone çok yakında satışa sunulabilir.…

3 gün ago

Range Rover VELAR En iyi Tasarıma Sahip Otomobili Seçildi

RANGE ROVER VELAR “2018 YILININ EN İYİ TASARIMINA SAHİP OTOMOBİLİ” SEÇİLDİ. Dünyanın birçok ülkesindeki otomotiv gazetecilerinin bağlı olduğu “World Car…

3 gün ago