Sosyal Medya

Kripto Para

XAI, Orivium’un XAI Destekli Blockchain Strateji Oyununu Başlatmasının Ardından Yükselişe Geçti

Bugünün en iyi performans göstereni, Orivium'un blockchain ile geliştirilmiş gerçek zamanlı strateji oyununun XAI Teknolojisi tarafından destekleneceğini açıklamasının ardından ,3 artış gösteren XAI oldu.

XAI, Orivium’un XAI Destekli Blockchain Strateji Oyununu Başlatmasının Ardından Yükselişe Geçti

Bybit tarafından bültenden günün gelişmeleri yer alıyor.

Geçtiğimiz cuma günü SPX endeksi neredeyse hiç hareket etmedi. Daha geniş kripto para piyasası yükseldi ve Bitcoin ve Ether son 24 saat içinde sırasıyla %1,71 ve %1,39 oranında yükseldi.

Bugünün en iyi performans göstereni, Orivium’un blockchain ile geliştirilmiş gerçek zamanlı strateji oyununun XAI Teknolojisi tarafından destekleneceğini açıklamasının ardından %49,3 artış gösteren XAI oldu.

Ocak 2024’te piyasaya sürülen Xai (XAI), kullanıcı deneyimini basitleştirmek ve blok zincirini oyunlara sorunsuz bir şekilde entegre etmek için Arbitrum Teknolojisini kullanan, AAA oyunları için geliştirilmiş bir katman-3 blok zinciridir. Xai Vakfı ve Offchain Labs tarafından yönetilen bu sistem, oyun içi öğelerin kolay sahipliğini ve ticaretini kolaylaştırarak merkezi olmayan, şeffaf bir oyun ekosistemini teşvik etmektedir. Orivium, daha düşük gaz ücretleri, istikrarlı oyun, basitleştirilmiş blok zinciri etkileşimi ve sorunsuz cüzdan entegrasyonu ile oyun deneyimlerini geliştirmek için XAI teknolojisini kullanarak bir Gerçek Zamanlı Strateji oyunu geliştiriyor. Bu girişim, blok zinciri oyunlarında önemli bir adımı temsil ediyor ve oyuncuları tokenquest.co’daki beyaz listeye katılmaya davet ediyor.

Celestia Network, 2023’ün sonlarındaki kayda değer TIA token airdrop’undan sonra, veri kullanılabilirliği ve ölçeklenebilirliğe odaklanarak blok zinciri alanında önemli bir oyuncu haline geldi. Bu odaklanma, TIA token’ına olan talebi önemli ölçüde artırmıştır. Celestia’nın aktif katılımcılara sahipsiz tokenları ödüllendiren benzersiz airdrop stratejisi, tahsisatlarını etkili bir şekilde iki katına çıkardı. Gelişimsel adımlarının yanı sıra, Manta gibi ağlarla yapılan iş birlikleri TIA’nın kullanımını ve değerini daha da artırdı. TIA’yı stake etmek yalnızca cazip getiriler nedeniyle kazançlı olmakla kalmaz, aynı zamanda gelecekteki airdrop’lar için potansiyel uygunluk sunarak kripto piyasasında cazip bir varlık olarak konumlandırır. TIA’nın edinilmesi ve stake edilmesi için talimatlar verilmekte ve stake edilen varlıkların güvenliğine vurgu yapılmaktadır. Bununla birlikte, potansiyel yatırımcılar kripto piyasasındaki doğal oynaklığın farkında olmaları konusunda uyarılmaktadır.