Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Xenon Smart Wi-Fi Akıllı Dokunmatik Anahtar, Akıllı Telefonları Anahtara Dönüştürüyor

Akıllı Telefonları Lamba Anahtarlarına Dönüştüren Xenon Smart Wi-Fi Dokunmatik Anahtarlar Satışa Sunuldu. Herhangi bir kırma dökme işlemine gerek kalmadan cep telefonları ile kontrol edebileceğiniz yeni Lamba anahtarları satışa sunuldu

Lamba anahtarları akıllandı

Akıllı telefonlar artık ışık açıp kapayabilecek. Akıllı telefonların kullanım alanına bir yenisi daha eklendi. Akıllı evler derken akıllı ev anahtarları da hayatı kolaylaştırmanın bir başka yolu olarak karşımıza çıkıyor.

Xenon Smart Wi-Fi Akıllı Dokunmatik Anahtar, Akıllı Telefonları Anahtara Dönüştürüyor

Ev ve işyeri kullanıma uygun Xenon Wi-Fi Dokunmatik Anahtarlar, e-ticaret platformunda satışa sunuldu.

Ev ve iş yerlerinde kullanılan klasik lamba anahtarları teknolojiyi yakalıyor. Akıllı telefonları lamba anahtarlarına dönüştüren Xenon wi-fi dokunmatik anahtarlar ile artık ışık açma ve kapama da bir dokunuş uzakta.

E-ticaret platformu n11.com, Xenon akıllı anahtarı satışa sundu. Lambaları akıllı hale getirmeden anahtarları akıllandırarak kontrolü artırmak ve bunu yaparken de elektrik tasarrufu sağlamak üzere tasarlanan Xenon akıllı anahtarlar ile cep telefonları artık ışık da açıp kapatabiliyor.

Mevcut elektrik tesisatları kullanılarak, dairede herhangi bir kırma dökme işlemi yapmadan monte edilebilen wi-fi dokunmatik anahtarlar, cep telefonuna tanıtıldığı an çalışıyor.

Cep telefonu ya da tabletten yönetilebilen akıllı anahtarlar, zamanlama ayarı yapmaya ve istenilen ışığın ne zaman açılıp kapanabileceğini yönetmeye imkân tanıyor. Xenon wi-fi dokunmatik anahtarlar n11.com’da 199 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.