TeknoTalk

Xiaomi Redmi 5 Satışına Başladı, 18:9 Ekranıyla Sadece 120 Dolar

Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Özellikleri ve Fiyatı ile Dikkat Çekici

Xiaomi Redmi 5 Satışına Başladı, İşte Merak edilen Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Satış Fiyatları.

Çinli akıllı telefon üreticisi orta sınıfa hitap eden yeni modelinin satışına başladı. Xiaomi Redmi 5 18:9 Ekranıyla 120 Dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Xiaomi, bu hafta başlarında yeni Redmi 5 ve Redmi 5 Plus modellerinin ilk fotoğraflarını göstermişti ve şimdi ise akıllı telefonların resmi olarak tanıtımı yapıldı.

Xiaomi temel olarak son derece düşük fiyatlarla amiral gemisi özellikler sunmaya çalışan bir marka olarak özellikle Çin ve Hindistan gibi orta sınıf akıllı telefonların sıklıkla kullanıldığı pazarlarda fark yaratıyor. Yeni cihazlar özellikle Hindistan’da en çok satılan modeller arasında yer bulan Redmi 4 ve Redmi Note 4‘ün yeni modelleri olarak karşımıza çıkıyor.

Resimlerden anlaşılacağı üzere, Redmi 5 ve 5 Plus, ekranın üstünde ve altında yuvarlatılmış köşeler ve ince çerçeveler bulunan Redmi çizgisine, çok 2017 tarzı bir 18: 9 tasarım getiriyor.

Redmi 5 ve Redmi 5 Plus Renkleri?

Arkasında bir parmak izi algılayıcısı ve tek bir kamera olan Redmi 5 ve Redmi 5 Plus’ın gövdesi alüminyumdan yapılmış. Mavi, pembe, altın ve siyah renkleri ile 4 sürümü mevcut.

Redmi 5  ve Redmi 5 Plus Teknik Özellikleri

Xiaomi Redmi 5 Satışına Başladı

Tüm bu modeller ve fiyatlandırma global pazarı düşündüğünüzde oldukça sudan ucuz denecek telefonlar. Özellikle Redmi 5 Plus dikkate değer. Snapdragon 625, özellikle büyük bir batarya ile eşleştirildiğinde güçlü güç verimliliğine sahip katı bir işlemcidir ve bu fiyat noktasında 18: 9 tam HD ekran etkileyicidir.

Bugün tanıtımı yapılan modeller 12 Aralık itibariyle Çin’de Kullanımda olacak.

TheVerge

Exit mobile version