Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Yandex.Navigasyon’da Yeni Özellik!

Yandex.Navigasyon artık ücretli yolları ve feribotları da bildiriyor.

Yandex.Navigasyon artık ücretli yolları ve feribotları da bildiriyor.

Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcılarının elinden düşürmediği uygulamaların başında yer alan Yandex.Navigasyon, yeni özellikleriyle güncellendi. Daha önce sadece karayolları üzerinden rota hesaplaması yapan uygulamada artık ücretli yollar ve feribotlar da yer alıyor.

Kullanıcılara ayrı bir bildirim olarak sunulan ücretli yollar ve feribotlar için ayrıca tercih edilebiliyor. Özellikle büyük şehirlerde, trafik durumuna göre belirlediği rotalar sayesinde kullanıcıların trafikte daha az zaman kaybetmesini sağlayan Yandex.Navigasyon, yeni güncelleme ile birlikte uygun yerlerde artık 3 farklı alternatif rota sunabiliyor.

Yandex.Navigasyon’un güncel sürümü uzun yolculuklarda rotanın uzunluğunu sadece o anki trafik durumuna bağlı olarak değil, yolculuk boyuncaki trafik durumunu da tahmin ederek belirliyor.

Yandex.Navigasyon, uzun bir yolculukta trafik durumunun rotanın başında, ortalarında ve sonlarında ne ölçüde farklı olacağını tahmin ederek rotayı bu tahmine göre çiziyor ve süreyi ona göre belirliyor.