Sosyal Medya

Yazılım

Yapay zekâ destekli Moon Plaftform’u sektöre hızlı giriş yapıyor!

İngiltere merkezli olan ve Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan platform, Platform; MOON On, MOON Business, MOON CRM ve MOON Demonte olmak üzere birbirinden farklı kullanıcıya ayrı deneyim sunacak.

Yapay zekâ destekli Moon Plaftform’u sektöre hızlı giriş yapıyor!

 

Ulusal ve uluslararasında örneği olmayan ve ilk kez Türkiye’de faaliyete başlayan Moon Platform’u duyuran Sefer Doğan Özdoğan gerçekleştirilen basın lansmanıyla Moon Plaftform’u tanıttı. Yeni bir sektörün kapılarını aralayan ve yapay zekâ destekli altyapısı ile farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen marka, dört farklı kategoride hizmet sunacak.

 

Üreticiler, mimarlar, tedarikçiler ve tasarımcıları bir araya getiren Moon Platform, sektörde bir devrim yaratmaya hazırlanırken, kullanıcılarına da benzersiz bir deneyim sunacak.

 

 

İngiltere merkezli olan ve Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan platform, Platform; MOON On, MOON Business, MOON CRM ve MOON Demonte olmak üzere birbirinden farklı kullanıcıya ayrı deneyim sunacak.

Moon Platform Kurucusu Sefer Doğan Özdoğan

Sektörün büyüme potansiyeline dikkat çekildi!

 

Geleceği farklı bir vizyonla inşa etmek, sınırları zorlamak ve yaratıcılığı özgürce ortaya koyabilmek için teknolojiden destek aldığının altını çizen Moon Platform Kurucusu Sefer Doğan Özdoğan, düzenlenen basın toplantısında proje ile ilgili detaylara yer verdi. Özdoğan:

“Bugün itibari ile https://moonon.uk/ web sitesi açıldı. Yakın zamanda da APP olarak kullanmaya başlayacağız. İçeriğinden biraz bahsetmek gerekirse, Moon Platform içerisinde birbirinden farklı hizmet alanları var. Mesela, markaya ve ürünlere olan yorumlar, mimarların yeni bir ürün seçme noktasındaki en büyük imtihanlarından bir tanesi. Yeni ürün tercih ederken genelde daha önce kullanmadıkları çalışmadıkları bir firmaysa risk almak deneyimlemek onlar için çok zor bir kara oluyor.

Biz bu noktada mimarların doğru kararlar verebilmesi için daha önce üründe veya firmada çalışan mimarların yaptıkları yorumları görmelerine olanak tanıyoruz. Burası sadece mimarların yorum yazabildikleri bir alan ve sadece mimarları görebildikleri bir alan. Böylelikle daha temiz, daha şeffaf bir ticari platform ticari bir alan sunmuş oluyoruz. Bir başka tarafta ise; numune kartela taleplerini yönetebiliyoruz. Etkinlik takvimlerini görebiliyor ve sektörle alakalı etkinlik takvimlerine katılma, LCV kayıtları yapabiliyoruz.

Moon dediğimiz bir alanımız var ve bu alanda kullanmış olduğunuz airdrop, wetransfer, Google drive gibi dokümantasyonları erişim sağlayabileceğiniz ve burada entegrasyonları yapabildiğimiz bir alan. Platform tamamen kişiselleştirilebilir bir alt yapı ile hazırlandı.

Tasarımcıların ve mimarların elini kolaylaştıran bir diğer şey ise Moon Board. Bu Moon Board alanında tabletle veya bir telefonla veya bilgisayarla herhangi bir iyi işletim sistemine iyi bir işlemciye ihtiyaç duymadan, çünkü normalde render alabileceğimiz bir bilgisayarın bir mimara maliyeti 100.000 liradan başlar. Bunun içerisinde kullanılacak olan programın lisanslama maliyeti.

Bunu kullanacak olan kişi bunun maliyetiyle beraber bu rakamlar artar. Biz dijital anlamda böyle bir Moon Board alanı sunuyoruz. Bu Moon Board alanında zemini istediğimiz gibi yapılandırabiliyoruz. Seramik, parke, halı gibi konumlandırmalar yapabiliyoruz.  Sonra buraya kütüphanemizden ürünler ekleyebiliyoruz. Bizim hedefimiz, doğru üreticiler ile bu kütüphaneyi doldurmak. Ayrıca ürünleri mekânda konumlandırıp artırılmış gerçeklikle ürünün içerisinde gezebilme fırsatı sunuyor bize platform. Bugün burada ulusal ve uluslararasında örneği olmayan ve ilk kez Türkiye’de faaliyete başlayan Moon Platform’u anlatmaya çalıştım sizlere. Platform hedef piyasasına ulaşana kadar ücretsiz olacak.” açıklamasında bulundu.