Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Yapı Kredi, Artırılmış Gerçeklik Teknoloji ile Global Finance Listesinde!

Yapı Kredi, dünyanın en saygın dergilerinden Global Finance Magazine tarafından düzenlenen The Innovators Yarışması’nda "Top Innovations 2023" listesinde yer alan tek Türk bankası oldu.

Yapı Kredi, Artırılmış Gerçeklik Teknoloji ile Global Finance Listesinde!

 

Yapı Kredi, dünyanın en saygın dergilerinden Global Finance Magazine tarafından düzenlenen The Innovators Yarışması’nda “Top Innovations 2023” listesinde yer alan tek Türk bankası oldu. Yapı Kredi Mobil’de yer alan “Artırılmış Gerçeklik ile Kart Bilgilerini Görüntüleme” fonksiyonu ile bu listede yer alan Banka, müşterilerine en inovatif çözümleri en iyi deneyimle birleştirerek ulaştırmaya devam ediyor.

Müşteri odağında çözümler geliştirdiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şunları söyledi:

“Yapı Kredi olarak kurum kimliğimizin önemli bir parçası olan yenilikçi ruhumuzla, kurulduğumuzdan bu yana sayısız ilke imza attık. İnovasyon alanındaki öncülüğümüzü pekiştirmek ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak adına uzun süredir çalışıyoruz. Bu amaçla yaptığımız çalışmaları güçlendirmek adına tüm inovasyon ve ekosistem inisiyatiflerimizi tek çatı altında toplayarak FRWRD’ı oluşturduk ve hızlandırma programlarımızı Fast FRWRD adıyla güçlendirerek ve genişleterek devam ediyoruz. Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı ile teknolojiyi sahiplenen girişimlerin büyümesini kendilerine özel olarak, tamamen ücretsiz şekilde sunduğumuz ürün ve hizmet paketlerimizle destekliyoruz. Öte yandan, Yapı Kredi Mobil’i bir Super App’e dönüştürdük ve bu konsepti herkese açık bir “open platform” olarak konumlandırdık. Uygulamamızdaki kapsamlı “Benim Dünyam” bölümümüz sayesinde hayatı kolaylaştıran ve dijital bankacılığı çok farklı bir seviyeye getiren bir yeniliği müşterilerimize sunmuş olduk. Her alanda olduğu gibi dijital bankacılıkta da müşterilerimizin hayatına değer katmaya odaklanıyor, ‘deneysel inovasyon bütçemiz’ sayesinde geliştirdiğimiz yenilikçi uygulamalar ile sınırları kaldırmaya devam ediyoruz. “Failure budget” olarak da adlandırdığımız; inovatif ürün ve hizmetleri hayata geçirmek için oluşturulmuş özel süreçlerimiz ve bütçemiz aracılığı ile yeni teknolojileri ve konseptleri çevik yaklaşım ile en doğru zamanlama ile hayata geçiriyor ve müşterilerimizin kullanımına en doğru şekilde; en doğru deneyimi sağlayacak şekilde sunuyoruz. Bu kapsamda girişim ekosistemi ile de güçlü iş birlikleri kuruyoruz. ‘Deneysel inovasyon bütçemizi’ kullanarak hayata geçirdiğimiz ‘Artırılmış Gerçeklik ile Kart Bilgilerini Görüntüleme’ fonksiyonumuz ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken, aynı zamanda uluslararası arenada takdir görmek bizleri daha fazla motive ediyor. Önümüzdeki günlerde de dijital bankacılık alanında öncü konumumuzu sürdürerek yeni hizmet modellerini müşterilerimize sunmaya ve ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’