Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Yarı Yıl Tatilindeki Çocuklara En İyi Hediye Seçenekleri Anker’de!

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, farklı kategorilerdeki premium ürünleriyle yarıyıl tatilinde hediye almak isteyenlere akıllı teknolojiler sunuyor.

Yarı Yıl Tatilindeki Çocuklara En İyi Hediye Seçenekleri Anker’de!

 

Yarıyıl tatilinde çocuklarınızı ve kendinizi Anker teknolojisiyle şımartın…

 

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, farklı kategorilerdeki premium ürünleriyle yarıyıl tatilinde hediye almak isteyenlere akıllı teknolojiler sunuyor. Bu yarıyıl tatilinde çocuklarınızı ya da kendinizi kulaklıktan hoparlöre, projeksiyon sisteminden temizlik robotuna, powerbank’e kadar Anker’in üstün teknolojiye sahip zengin hediye seçenekleriyle şımartabilirsiniz.

 

Öğrencilerin ve anne-babaların büyük heyecanla beklediği yarıyıl tatili başladı. Uzun soluklu bir maraton olan Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısı sona ermişken, öğrenciler ve ebeveynleri tatlı bir karne heyecanı sardı. Çocuklar ve gençler yoğun çalışma temposunun ardından iki hafta da olsa derslere ara vermenin mutluluğunu yaşarken, anne-babalar da biraz olsun dinlenip kendilerine vakit ayırabilme ya da erteledikleri organizasyonları yapabilme fırsatı bulacaklar. Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, yarıyıl tatilinde çocuklarını veya kendilerini mutlu etmek isteyen anne-babalara birbirinden cazip hediye seçenekleri sunuyor.

Soundcore ses sistemleriyle hayatınıza renk katın

 

Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu ses sistemleriyle hayata renk ve konfor katan Anker’in üst düzey performans ve yenilikçi özelliklere sahip kulaklık ve hoparlörlerinden biri sömestir tatilinde çocuğunuz için ideal hediye olabilir.

Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklığın kablosuz gürültü engelleme özelliğiyle çocuğunuzun müzik ve film keyfini hiçbir şey bozamayacak. Şık ve ergonomik bir kulak üstü bluetooth kulaklık olan Soundcore Space Q45 seçeneği ise 50 saate varan kullanım süresi, yenilikçi çift katmanlı diyafram sürücüleriyle müzik ve ses deneyimini bir adım öteye taşıyacak. Anker’in sevdikleriniz için bir diğer hediye seçeneği de Soundcore Motion X600 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör. Dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600 ile çocuğunuz evinizin bir bölümünü dinleme alanına dönüştürebilir, müzik keyfini dilediğiniz her yere götürebilir. 12 saatlik çalma süresine sahip hoparlör ile pil endişesi olmadan müzik ve podcast dinlemeye devam edebilir. SoundCore Flare 2 20W Bluetooth Hoparlör’ün sahip olduğu 20W yoğun sesle çocuğunuz istediği yerde parti düzenleyebilecek ve müziğinizin ritmine göre değişen, parlayan ışık gösterisiyle partiyi daha da renkli hale getirebilecek.

Nebula Mars 3 ile isteyene film keyfi 

 

Bu yarıyılda en az çocuklar kadar her an onların yanında olan ebeveynler de en güzel hediyeleri hak etti. Çoğumuz için tatilde hep birlikte vakit geçirmenin en güzel yollarından biri film izleme. Anker’in Nebula kategorisindeki ürünü, dünyanın ilk kablosuz dış mekan projeksiyon cihazı Nebula Mars 3 Taşınabilir Açık Hava Projektörü, parlaklığı, 200 inç boyutu ve doğal 1080p çözünürlüğü ile her yerde sinema düzeyinde film deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlayacak. Gelişmiş şarj aletleriyle enerjiye ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olan Anker yarıyıl tatilinde de sizi bırakmayacak.

Enerji ihtiyacında çocuğunuzun yanında

 

Gelişmiş şarj aletleriyle enerjiye ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olan Anker yarıyıl tatilinde de yanınızda. Telefon ve bilgisayarlar için hareket halinde sürdürülebilir şarj imkânı sunan 548 Taşınabilir Şarj Cihazı ile telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı aynı anda şarj edebilirsiniz. 737 Taşınabilir Şarj Cihazı ise 2 kat daha uzun ömürlü pilinin yanı sıra 3 cihazı sorunsuz şekilde şarj edebilme özelliğine sahip.  Sadece 3.7 × 2.5 × 0.59 inç boyutlarında olan Anker 321 MagGo Powerbank ise küçük boyutuyla çocuğunuzun cebinde veya çantasında kendine rahatlıkla yer bulabilir. Seyahatlerinizde de çocuğunuza ve size kesintisiz enerji sağlayabilir.

Yaşam alanlarınız tertemiz olsun

 

Yarıyıl tatilinin olmazsa olmazlarından biri de dinlenme ve gezmenin yanı sıra dip bucak yapılan temizlik.

Tüketicileri yaşam alanlarında konforu artıracak teknolojilerle buluşturan Anker’in eufy Clean Mach V1 Ultra Moplu Buharlı Şarjlı Dikey Süpürgesi, hızlı ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Islak ve kuru tüm kir ile lekeleri tek seferde temizleyebilen eufy Clean Mach V1 Ultra, sahip olduğu Eco clean ozone teknolojiyle mikrop ve kokuların %99.9’unu yok ediyor. Çift türbin teknolojisine sahip Anker Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ise her türbinde 2000 Pa emiş gücü sunarak, evinizin en iyi görünümüne geri dönebilmesi için genel hava akışını %80 oranında artırıyor. Otomatik olarak oluşturulan, çok katlı haritalar tarafından yönlendirilen RoboVac, ister birinci katta, ister bodrumda veya çatı katında nerenin temizleneceğini biliyor.