Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yaz ayınızı serinletecek FujiPlus Kaset Tipi Klima!

Teknolojinin getirdiği yeniliklerden yararlanarak tasarlanan ve enerji tasarrufu sağlayan gelişmiş özellikleri ile FujiPlus kaset tipi klima tam ihtiyacınıza göre...

FujiPlus Kaset Tipi Klima

Yaz ve kış ayları boyunca ısınmak ya da serinlemek için ihtiyaç duyulan cihazların başında gelen klimalar, sağladığı fonksiyonlar ile mekanlar için önemli bir gerekliliktir. Özellikle yaz aylarında klima bulunmayan mekanlar bu eksikliği ciddi anlamda hissettirir. Birçok klima çeşidinden biri olan kaset klima da geniş mekanlar için tercih edilir. Rahat bir iç ortam havası ile nemi dengeleme ve havayı temizleme gibi özellikleri bulunan klimalar, soğutma-ısıtma fonksiyonlarından çok daha fazlasını sunar. Gelişen teknolojiyle çok daha verimli hale gelen klimalar, kış aylarında ısınmak için de son derece kullanışlı cihazlardır.

Klimalar farklı çeşit ve modellere sahiptir. Kullanılacağı mekana göre tercih edilebilecek klima çeşitleri; yer tipi klima, konsol tipi klima, duvar tipi klima, kanal tipi klima, tavan tipi klima ve kaset tipi klimadır. Genel olarak mekanlarda sıklıkla karşılaşılan salon tipi klimalar, zemine konumlandırılan ve bir insan boyuna ulaşabilen ölçülerdeki klimalardır. Salon tipi klimanın bir diğer adı da yer tipi klima olarak bilinir. Duvar tipi klima da iç ve dış ünitelerden oluşarak duvara monte edilen bir klima modelidir. Tavan tipi klimalar ise duvar tipi klimalara çok benzer. Sadece montaj yapılacak yer olan tavana uygun şekilde tasarlanmıştır. Tek bir üniteden oluşan pencere tipi klimaların da bir bölümü iç mekanla bir bölümü de dışarısı ile temastadır. Duvara da monte edilebilen pencere tipi klimalar, tarihte ilk üretilen klima modellerinden biri olma özelliğine sahiptir. Kaset tipi klima ise iç ünite kısmı tavan boşluğuna, dış ünite bölümü tavana monte edilen çok yönlü bir klima modelidir. Eşit hava salınımı sağlayan mekanlarda kullanılmak için en ideal klima modelidir.

FujiPlus Kaset Tipi Klima

Kaset Tipi Klima Nerelerde Kullanılır?

Kaset tipi klimalar genellikle geniş alanlar için oldukça kullanışlı bir klima modelidir. Tavan boşluğuna ve tavana monte edilen iki kısımlı bir klima modeli olarak havayı eşit şekilde dağıtabiliyor olması en önemli özelliklerinden biridir. Tavan boşluğuna monte edilen ünitesi ile dışarıdan görülmez. Tavanda estetik duran bir tasarıma sahip olması da oldukça önemlidir. Kaset tipi modellerinin çalışma sistemi mutlaka dört yönlü olur. Isıtma ve soğutma sağlayan bir klima olarak tek yönlü modellere göre tercih sebebi olmasını da sağlar. Dört yönlü hava akışı sağlayabilmesi mekanlarda fark edilebilen bir konfor da sağlar. Bu sebeple kullanım alanları da oldukça geniştir. Evlerde genellikle duvar tipi klimaları görmeye alışık olsak da tiyatrolar, konser salonları, hastaneler, restoranlar, oteller, okullar, fabrikalar, alışveriş merkezleri, spor salonları ve havaalanları gibi birçok mekanda kaset tipi klima kullanımı fazlasıyla tercih edilir. Aynı zamanda geniş alanlara sahip evler ve villalarda da kaset tipi klimanın kullanıldığı görülür.

Kaset Tipi Klima Fiyatları Nedir?

Klima satın alımlarında fiyatı belirleyen unsur klimanın sahip olduğu fonksiyonlardır. Klima satın alırken genelde dikkat edilen önemli hususlar enerji tasarrufudur. A sınıfı olarak isimlendirilen klimalar minimum enerjiyi harcayan modellerdir. Aynı zamanda sessiz çalışabilir olması da önem verilen özelliklerden biridir.

Farklı birçok fonksiyon ve konfor sağlayan özellik de klimanın fiyatını belirleyen önemli unsurlar olarak karşımıza çıkar. Teknolojinin getirdiği yeniliklerden yararlanarak tasarlanan ve enerji tasarrufu sağlayan gelişmiş özellikleri ile FujiPlus kaset tipi klima için inceleme yapabilir; fiyatlar konusunda bilgi alabilirsiniz. Soğutma ya da ısıtma ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabileceğiniz ve mekanlarınıza konfor katacak FujiPlus klima modelleri için hemen iletişime geçebilir, klimanızı sipariş edebilirsiniz.