Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Yeni 1080p Android TV destekli Xiaomi Mi TV Stick!

Netflix Android TV destekli dongle pazarına giriyor. Rakiplerine göre daha uygun fiyatlı olacak Xiaomi Mi TV Stick Netflix'inizi dilediğiniz.

Xiaomi Android TV dongle işine girdi!

Xiaomi Mi TV Stick, Android TV dongle pazarı giderek büyüyor ve Xiaomi’de 1080p destekli ürününü duyurdu…

Xiaomi bugün bir etkinlikte Xiaomi Mi TV Stick adı verilen Android TV destekli taşınabilir akış cihazı da dahil olmak üzere birçok yeni ürün piyasaya sürdü. Favori yayın akış platformlarınızı örneğin Netflix’inizi cebinizde taşıyabilirsiniz. Dilediğiniz ekran takıp kullanmanızı sağlayacak…

Xiaomi Mi TV Stick’in 1080p desteği var ve rakipleri gibi daha makul ücretlerle kullanıcıların işini kolaylaştırmayı hedefliyor. Ürün Android TV tarafından desteklendiği için; cihaz kendi başına Netflix gibi uygulamaları çalıştırabilir ve Google Play’de bulunan diğer birçok uygulamaya erişmenizi de sağlayabilir.

Bununla birlikte, Mi TV Stick en son Chromecast teknolojisine sahip. Böylece cihazlarınızdan daha büyük bir ekrana içerik aktarmanızda mümkün. Dört çekirdekli Cortex A53 işlemci ile güçlendirilmiş; 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanına sahip ve hem Dolby hem de DTS ses sıkıştırma teknolojilerini destekliyor.

Ayrıca Xiaomi Mi TV Stick, bir Google Asistan düğmesi aracılığıyla ses komutları vermek veya Netflix ve Amazon Prime’ı özel düğmeleriyle hızlı bir şekilde başlatmak için kullanabileceğiniz bir Bluetooth Uzaktan Kumanda ile birlikte geliyor.

TV Stick’in yanı sıra Xiaomi de etkinlikte 34 inçlik kavisli bir oyun monitörü de duyurdu. 3.440 x 1.440 çözünürlüklü (WQHD) ekrana, 21: 9 en boy oranına, hızlı yanıt süreleri için 144Hz yenileme hızına ve grafikleri monitör yenileme hızıyla senkronize eden AMD’nin FreeSync Premium teknolojisine sahiptir.

Xiaomi, cihazların fiyatlarını henüz açıklamadı, ancak ürünleri rakiplerine göre daha uygun oluyor.