Sosyal Medya

Donanım

Apple, Yeni 16 inç MacBook Pro’yu Bugün Gösterebilir

16 inç MacBook Pro bugün gösterilebilir. Radikal tasarım değişiklikleri beklenmiyor. 15 inçlik kasaya 16 inç ekran yerleştirilmiş olabilir.

Apple, Yeni 16 inç MacBook Pro ilk kez 13 Kasım’da Ortaya Çıkarabilir

Efsanevi 16 inç MacBook Pro için yeni bir dönem başlıyor olabilir. Bloomberg kaynaklarına göre Aralık ayında satışa sunulacak Yeni 16 inç MacBook Pro‘nun en kısa sürede ortaya çıkarılacağını gösteriyor.

Tarih mi? 13 Kasım, görünen sızıntılarda tasarımı hakkında daha fazla bir detay sunulmuyor. Yeni 16 inçlik model muhtemelen 15 inçlik modelin kasasına sığdırılmış olacak. Daha ince çerçevelerle… MacBook Pro’nun Kelebek Klavyesinden de vazgeçilecek. Bunun haricinde ise içerisinde eski model ile aynı donanımları paylaşması bekleniyor. Fiyatta bu nedenle benzer gelebilir.

13 inçlik modelde bunlara karşılık gelen bir güncellemeden ise bahsedilmiyor. Bu aslında beklenen bişey zira Temmuz ayında; küçük dizüstü bilgisayarı yenilenmişti. Intel’in yeni 10. nesil bilgisayar işlemcilerine sahip.

Kelebek klavyenin ömrü kelebek kadar kısa oldu, yeni 16 inçlik MacBook Pro’da bu yüzden sorunluk kelebek klavyeden vazgeçilecek bu kesin. Bugün yarın görürüz…

Bloomberg