Sosyal Medya

Donanım

Yeni Acer Notebook’lar NVIDIA GeForce GTX 16 Serisi GPU ile Geliyor

Yeni Acer Notebook'lar NVIDIA GeForce GTX 16 Serisi Ekran Kartıyla Geliyor. Predator Helios 300, Nitro 7, Nitor 5, Aspire 7 modelleri...

Seçili Acer Notebook bilgisayarlar, NVIDIA GeForce GTX 16 Serisi ekran kartıyla geliyor

Yeni Acer Notebook’lar NVIDIA GeForce GTX 16 Serisi.

Bu ayın başlarında duyurusu yapılan Predator Helios 300, Nitro 7, Nitro 5 ve Aspire 7 modeli Acer notebook bilgisayarlar, en yeni GeForce GTX 1660Ti ve 1650 ekran kartları ile birlikte geliyor.

Acer, bu ayın başlarında düzenlediği next@acer uluslararası basın toplantısında duyurduğu Predator Helios 300, Nitro 7, Nitro 5 ve Aspire 7 modeli notebook bilgisayarlarının, en yeni NVIDIA® GeForce® GTX™ 16 serisi ekran kartlarıyla birlikte geleceğini duyurdu.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ve BT Ürünleri Genel Müdürü James Lin;

 “Acer, GeForce GTX 16 serisi ekran kartlarıyla piyasaya çıkacak ilk firmalar arasında olmanın heyecanını yaşıyor,” dedi. “Oyuncular, profesyonel tüketiciler ve içerik üreticileri, yeni nesil GeForce ekran kartlarının getirdiği çığır açan grafik performansından faydalanacak.”

Ödüllü NVIDIA Turing mimarisinde üretilen yeni GeForce GTX 16 serisi ekran kartları, çığır açan bir grafik performansına sahip. Bilgisayar oyunlarında yenilik, yeni nesil grafikler ve güç tasarruflu işletimin etkili bir kombinasyonunu sunmak üzere tasarlanan bu ürünler, günümüzün en popüler oyunları için adeta birer güçlendirici.

Predator Helios 300: Çıtayı Yükseltiyor

Predator Helios 300 modeline, son çıkan GeForce GTX 1660 Ti içeren, üst konfigürasyon Max-Q Tasarımlı GeForce RTX™ 2070 ekran kartı seçeneği eklendi.

Oyuncular, en son NVIDIA GeForce ekran kartları, 32GB’ye kadar DDR4 2666MHz bellek ve RAID 0 olarak iki adet PCIe NVMe SSD, artı bir sabit disk ile birlikte en yeni 9. nesil Gen Intel Core i7-9750H işlemcilerden oluşan kombinasyon ile ilgili büyük heyecan duyacak. Bunlar, en iyi oyuncuların günümüzün en üst düzey oyunlarını oynamak için en çok istediği ürünler.

Nitro 7 ve Nitro 5: Oyuncuları Çarpışmanın içine Sokuyor

Yeni Nitro 7 serisi ve yenilenen Nitro 5 serisinde yeni GeForce GTX 1660 Ti ekran kartı içeren seçeneklerle geliyor. Üstün oyun performansı için en son çıkan GeForce GTX ekran kartlarıyla birlikte yeni 9. nesil Intel Core i7-9750H’ye kadar yükseltilen işlemciler kullanılıyor.

Acer’ın yeni Nitro 7 modeli, hem tasarım hem de performansta en iyiyi arayan oyun severlere hitap ediyor. Pürüzsüz metalden yeni kasası, sadece 19,9 mm (0,78 inç) kalınlığında. Yüksek çözünürlüklü 15,6 inç ekranı, savaşın eşiğindeyken kritik öneme sahip olan kesintisiz oyun deneyimi için; 3 ms tepki süreli 144Hz yenileme hızı ile canlı renkler üretiyor.

Acer’ın güncellenmiş Nitro 5 notebook bilgisayarı, kullanıcılara ince çerçeveli; 17,3 inç veya etkileyici yüzde 80 ekran-gövde oranına sahip 15,6 inç ekranlarda Full HD IPS görüntüyle olağanüstü detaylar sunuyor.

Acer Aspire 7: Şimşek Hızında

Yeni Acer Aspire 7, en son GeForce GTX 1650 ekran kartlarıyla birlikte geliyor.

En son çıkan 9. Nesil Intel Core i7-9750H işlemcilerle çalışan ve 16GB DDR4 bellekle donatılmış olan Aspire 7; işlem yoğun uygulamalarda çoklu görevleri kolaylıkla ve güçlü bir şekilde yerine getirebiliyor. Profesyonel tüketiciler, tasarımcılar ve içerik üreticiler gibi her yere götürebilecekleri daha yüksek performanslı bir notebook bilgisayar isteyenler için tasarlanan Aspire 7, metal üst kapağı ve klavye gövdesi ile sadece güzel tasarımlı bir bilgisayar değil, aynı zamanda inanılmaz görseli, güçlü işlemcisi ve üstün sesi ile tam bir performans ürünü.

Acer