Sosyal Medya

Donanım

Yeni Adidas Kablosuz Kulaklıklar Teknoloji severlerle Buluştu

Dünya’nın en önemli spor markaları arasında yer alan Adidas, yurt dışından sonra Türkiye’de de kablosuz kulaklık modelleriyle tüketici elektroniği pazarında yerini aldı.

Adidas & Zound Industries İş Birliği ile Adidas Kablosuz Kulaklıklar Teknoloji severlerle Buluştu

Dünya’nın en önemli spor markaları arasında yer alan Adidas, yurt dışından sonra Türkiye’de de kablosuz kulaklık modelleriyle tüketici elektroniği pazarında yerini aldı. Spor alanında kendini kanıtlamış Adidas ve ses teknolojileri sektörüne imzasını atan Zound Industries iş birliği ile üretilen kulaklıklar, Aztek Teknoloji aracılığıyla Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluştu. Ses teknolojisi alanında da eşsiz deneyim vaat eden Adidas, üç farklı kablosuz kulaklık modeli ile Türkiye’de satışa sunuldu. Kullanıcılar Z.N.E.01 True Wireless, Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless ve FWD-02 Sport kulak içi model kulaklıklarla benzersiz ses deneyimine davet ediliyor.

Sporseverlerin en beğendiği markalar arasında yer alan Adidas, bu alandaki uzmanlığını ses teknolojileri alanı ile zenginleştiriyor. Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless ve FWD-02 Sport kulak içi kablosuz kulaklıklarıyla müzikseverlere kesintisiz ses deneyimi vadediyor.

Adidas Z.N.E.01 True Wireless Ergonomik Tasarımı ile Dikkat Çekiyor

Adidas Z.N.E.01 True Wireless Ergonomik Tasarımı ile Dikkat Çekiyor

Ergonomik şık tasarımı ile tere ve su sıçramalarına dayanıklı, IPX4 özelliğine sahip Adidas Z.N.E.01 True Wireless kulak içi kablosuz kulaklık, sağ ve sol kulaklıklarda bulunan dahili mikrofonu ile kesintisiz ve net bir konuşma deneyimi sunuyor. 15 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat kullanıma olanak sağlayan kulaklık, tam şarj ile 5 saat, şarj kutusu ile birlikte ise ek 20 saat kullanım sağlıyor. ECO-charging özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanıma uygun olan Adidas Z.N.E.01 True Wireless, kablosuz şarj kutusu üzerinden rahatlıkla şarj edilebiliyor.

Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless 26 Saat Şarj Süresine Sahip

Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless 26 Saat Şarj Süresine Sahip

Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği ile kullanıldığı her ortamda en iyi performansı sunuyor ve dinlediğiniz müziğe odaklanmanızı kolaylaştırıyor. IPX5 özelliği sayesinde tere ve suya dayanıklı Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless, tüm gün rahatlıkla takabilmeniz için özel olarak tasarlandı. Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ya da farkındalık modunda kullanılabiliyor. Gövdesinde Adidas ile özdeşleşen üç şerit çizgisi bulunan kulaklık, kullanıcılarının vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday. Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless, suya dayanıklı şarj kutusuna sahip olmasının yanında tam şarj ile ANC modunda 4,5 saat, ANC kapalı iken 6 saat kullanılabiliyor. Night Grey ve Light Grey renk seçenekleri sunan Adidas Z.N.E.01 ANC True Wireless, şarj kutusu ile ANC aktif olduğu zaman 20 saat, ANC kapalı iken 26 saat kullanım süresi sağlıyor.

Adidas FWD-02 Sport ile Yağmurlu Havalarda Bile Eşsiz Müzik Deneyimi

Kulaklıkların hava almasına olanak sağlayan kompakt şarj kutusu ile FWD-02 Sport, Adidas’ın sporcular için özel olarak geliştirdiği eldiven dostu, tere ve suya dayanıklı kulaklık modeli, IPX5 özellikli tasarımı ile yağmurlu havalarda bile koşuya çıkmanıza imkan sağlıyor. Her kulaklıkta ikişer adet olmak üzere toplamda 4 adet dahili mikrofon ile kullanıcılara kesintisiz ve net bir konuşma deneyimi sunuyor. Night Grey ve Light Grey renkleri ile iki farklı renk seçeneği olan FWD-02 Sport kulaklık, 15 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat kullanılabiliyor. Adidas Headphones uygulaması üzerinden ayarları kişiselleştirilebilen kulaklıklar tam şarj ile 6 saat kullanılırken şarj kutusu ile birlikte toplam 25 saate kadar kullanım imkanı sağlıyor.