TeknoTalk

Yeni Apple Klavyesi Kırılmaya Karşı Daha Dayanıklı Olacak

Apple Mevcut Klavyelerini Yeni Bir Tasarımla Yenileyebilir

Yeni Apple Klavyesi Kırılmaya Karşı Daha Dayanıklı Olacak. Şirketin yeni patent başvurusuna göre daha dayanıklı klavye tasarımı yakında gelebilir.

Apple‘ın bu hafta açıkladığı yeni patent başvurusu şirketin mevcut klavyelerin yükseltilmiş bir sürümünü ortaya koyuyor. Yeni Apple Klavyesi kırıntılara, kirlere ve sık sık tuşları sıkıştıran küçük parçacıklara karşı çok daha iyi direnç göstereceğine işaret ediyor.

Yeni MacBook sahibi olan ve en ufak bir şeyde sıkışan klavye ile uğraşmak zorunda kalanlar için bu iyi bir haber olabilir. Yeni patent başvurusu, klavyenin “Kirletici Maddelerin Hareket Mekanizmasından Uzak Durmasını” sağlayacak bir koruma yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca mevcut klavye yapısına küçük kırıntıların girmesini sağlayan boşlukların nasıl doldurulacağını gösteriyor.

Yeni Apple Klavyesi Patenti

Apple muhtemelen bu yıl içinde yeni MacBook’ları ortaya çıkaracak. Ancak yeni tasarımın bu modellerde kullanılıp kullanılmadığını tam olarak henüz bilmiyoruz. Tüm patentlerin gerçek ürünlere ne derece dönüştüğünü hepimiz biliyoruz.

Mashable

 

 

Exit mobile version