Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yeni Braun 5, 6 ve 7 Serisi Sezgisel Teknoloji Kullanıyor!

Yeni Braun 5, 6 ve 7 Serisi Sezgisel Teknoloji Kullanıyor. Tıraş makinenizi kolay ve hızlı değiştirilebilen EasyClick aksesuarlar ile...

Pürüzsüz Bir Tıraş İçin Olağanüstü Esneklik

Braun’un YENİ sezgisel teknolojisi ve çığır açan tasarımı tıraş rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak.

Yeni Braun 5, 6 ve 7 Serisi

Erkeklerin tıraş bakımında en çok karşılaştıkları sorunlardan biri, “ıskalanmış alan” olarak kabul edilen ulaşılması zor bölgelerdir. Daha iyi bir yaşam için ürünler tasarlamak amacıyla varolan Braun, en son yenilikleriyle bu ıskalanmış alanları geçmişte bırakmayı hedefliyor.

Braun en yeni teknolojilere sahip yeni nesil tıraş makinelerini piyasaya sunuyor: Braun 5, 6 ve 7 Serisi. Hepsinde basit, tek-yönlü bir hareketle çaba göstermeksizin tıraş olmanıza olanak tanıyacak şekilde elinize mükemmel oturması için tasarlanmış yeni ergonomik tutma yeri bulunuyor. En az çabayla en iyi sonuç sağlayarak rahat ve pürüzsüz bir tıraş tecrübesi sunuyor.

Pürüzsüz bir tıraş için Braun 7 Serisi. Ustalık isteyen alanlarda bile. Devrim yaratan 360° Flex başlık, anında temas sağlayan ve her kıla ulaşmak için yüzünüzün ve boynunuzun hatlarına uyum sağlayan tamamen esnekliğe sahip bir başlık olması ile ön plana çıkıyor. Esneklik ve kolay uyum sayesinde anında yakın temas sağlayarak daha pürüzsüz bir tıraş için her bir kıla ulaşıyor.

Yakın bir tıraş için Braun 6 Serisi. Cilde karşı olağanüstü derecede hassas. SensoFlex tıraş başlığı hassas fakat aynı zamanda yakın bir tıraş için ciltteki baskıyı azaltmak amacıyla yüzünüzün hatlarına uyum sağlıyor. 6 Serisi performanstan taviz vermeden cildinize karşı nazik olması için dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kolay bir tıraş için Braun 5 Serisi. Temiz ve yakın. Kolay temizlenen 5 serisinin EasyClean sistemi suyun tıraş başlığındaki durulama deliğinden geçmesine olanak tanıyarak tıraş makinesinin başlığını çıkarmaya ihtiyaç kalmadan kılların temizlenmesini sağlıyor. Eklenen fayda sayesinde sadece musluğun altından geçirmek tıraş makinesini tamamen temizler.

Tıraş makinenizi kolay ve hızlı değiştirilebilen EasyClick aksesuarlar ile üst modele çıkarın. Braun 5, 6 ve 7 Serisi EasyClick aksesuarlarla uyumludur. Kolay bir şekilde aksesuarları tıraş makinenizin başlığına takarak tıraş makinenizi çok-araçlı bir cihaza dönüştürebilirsiniz.