Sosyal Medya

Otomobil

YENİ CITROËN ë-C3 SADECE 1 AYDA 10 BİNDEN FAZLA SİPARİŞE ULAŞTI!

Citroën, 2002 yılından bu yana üretilen C3 modeliyle önemli bir başarıya daha imzasını attı. Citroën C3, 20 yıldan fazla bir sürede ulaştığı 5,6 milyon adetten fazla satışla markanın efsanevi modeli 2 CV’yi tahtından indirerek Citroën tarihinin en çok satan modeli unvanını kazandı.

 

YENİ CITROËN ë-C3 SADECE 1 AYDA 10 BİNDEN FAZLA SİPARİŞE ULAŞTI!

 

CITROËN C3, 5,6 MİLYONU AŞAN SATIŞ ADEDİYLE CITROËN 2 CV’Yİ TAHTINDAN İNDİRDİ!

 

Otomotiv dünyasının ismi konforla birlikte anılan markası Citroën, 2002 yılından bu yana üretilen C3 modeliyle önemli bir başarıya daha imzasını attı. Citroën C3, 20 yıldan fazla bir sürede ulaştığı 5,6 milyon adetten fazla satışla markanın efsanevi modeli 2 CV’yi tahtından indirerek Citroën tarihinin en çok satan modeli unvanını kazandı. Başarı hikayesini 4’üncü nesliyle devam ettirecek olan yeni C3, aynı zamanda Avrupa’da üretilen ilk B segment elektrikli otomobil olarak da dikkat çekiyor. Siparişe açıldığı ilk bir ayda satışa sunulduğu 10 ülkede 10 bin adettn fazla sipariş almasıyla da dikkat çeken yeni ë-C3, müşterilere çok yönlülük, modern tasarım, üst seviye konfor ve zengin bir donanım seviyesi sunuyor.

 

Otomotivde konfor ile fonksiyonelliği bir arada sunan Citroën, yeni nesil mobilite ihtiyacına uygun ürünleriyle tüketicilerin ilk tercihi olmayı sürdürüyor.

YENİ CITROËN ë-C3 SADECE 1 AYDA 10 BİNDEN FAZLA SİPARİŞE ULAŞTI!

Markanın geçtiğimiz Ekim ayında tanıttığı B segmentindeki iddialı oyuncusu C3’ün 4’üncü ve yeni nesli de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Erişilebilirlik sorununa ödün vermeden somut bir çözüm sunan, Avrupa’da üretilen ilk B segment elektrikli otomobil olan yeni ë-C3 ise, kısa sürede önemli bir satış başarısına imza attı.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

2002’den beri üretilen C3, tüm zamanların en çok satılan Citroën modeli oldu!

 

Yeni Citroën ë-C3, kolay kullanıma sahip ve çok yönlü özelliklerinin yanı sıra çekici bir tasarıma, zengin donanıma ve yüksek seviyede konfora sahip. Bu ideal kombinasyonla yeni ë-C3, ticari lansman öncesinde 10 pazarda başlayan ön sipariş sürecinde sadece bir ay içinde 10 binin üzerinde sirapiş almayı başardı.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

 

İlk nesil modelin “kubbe” silueti, ikinci neslin Zenith ön cam tasarımı ve ardından gelen son neslin crossover karakteriyle rakiplerinden sıyrılan bir otomobil olan Citroën C3, 4’üncü nesiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bununla birlikte C3 model ailesi, markanın ikonik 2 CV modelini tahtından indirerek tüm zamanların en çok satan Citroën modeli olmayı da başardı. Yollara ilk olarak 2002 yılında çıkan Citroën C3, bugüne kadar 5,6 milyon adetten fazla satışa ulaştı. Bu yıl 75’inci yaşını kutlayan 2 CV ise, 41 yıllık kariyerinde 5,1 milyon üretilmişti. Citroën, C3’ün 4’üncü nesil ile bu başarı hikayesini daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Genel pazar trendlerini yeniden şekillendirmek için işe tamamen boş bir sayfa açarak başlayan Citroën, yeni C3’te ünlü atası 2 CV’nin felsefesini örnek alıyor. Fakat yeni C3, bu felsefeyi kopyalamak yerine çağa mükemmel uyum sağlayan modern bir ifadeyle yorumluyor.