Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Concept CLA Class’ın Bu Bakışı Çok Farklı Değil mi?

Mercedes-Benz Concept CLA Class'ın geniş ürün yelpazesi ve büyük stili bir araya getiriyor. Olağanüstü aerodinamik ve yeni teknoloji sayesinde 400 mil yaklaşık 650 km'den fazla menzil bekleyebilirsiniz.

Yeni Concept CLA Class’ın Bu Bakışı Çok Farklı Değil mi?

Mercedes-Benz Concept CLA Class’ın geniş ürün yelpazesi ve büyük stili bir araya getiriyor. Olağanüstü aerodinamik ve yeni teknoloji sayesinde 400 mil yaklaşık 650 km’den fazla menzil bekleyebilirsiniz.

Baktığınız şey bir konsept otomobil ama aynı zamanda çok daha fazlası. Bu, bir elektrikli otomobilden kabul edilebilir menzil konusunda beklediğiniz her şeyi değiştirebilecek, ayrıca görsel stil ve yol boyunca hız tutkunuzu törpüleyebilecek bir anlamda beklenti çıtanızı yükseltebilecek yeni bir otomobil. Bu bir Mercedes-Benz Concept CLA Class.

 

Concept CLA, çizgilerini Vision EQXX’ten alıyor ancak üretime çok daha hazır bir otomobil ve çok daha uygun fiyatlı olması bekleniyor. Tek şarjla 650 kilometreyi aşması gereken menzile ve ayrıca üçüncü seviye gelişmiş, müdahalesiz sürücü yardımı sunuyor. Bunlardan çok daha neler sunduğuna dair video ise aşağıda bir göz atın bence…