Sosyal Medya

Donanım

Yeni DJI Osmo Mobile 6 mükemmel özellikleriyle duyuruldu!

DJI’ın popüler serisi Osmo Mobile serisinin yeni üyesi DJI Osmo Mobile 6 duyuruldu. Active Track 5.0 özelliği sayesinde otomatik olarak nesneyi ilgi odağında tutarak hikaye tadında çekimler yapma olanağı sunuyor.

DJI Osmo Mobile 6 Tüm Dünyaya Tanıtıldı!

Sivil insansız hava araçları ve yaratıcı kamera teknolojisinde dünya lideri DJI’ın popüler serisi Osmo Mobile serisinin yeni üyesi DJI Osmo Mobile 6 duyuruldu. Akıllı telefon sabitleyici DJI Osmo Mobile 6, yenilenen bir dizi özelliğinin yanı sıra, yeni Quick Launch (Hızlı Başlatma) ve gelişmiş ActiveTrack özellikleri ile fark yaratıyor. DJI Osmo Mobile 6, akıllı telefon kameralarının sınırlarını zorlamak için mükemmel bir arkadaş olmaya aday…

Popüler Osmo Mobile serisine en son eklenen DJI Osmo Mobile 6 akıllı telefon sabitleyici, kullanıcılara her gün yanlarında taşıdıkları telefon kameraları üzerinde eksiksiz bir yaratıcı kontrol sağlıyor. Akıllı telefon fotoğraflarının veya videolarının tüm potansiyelini ortaya çıkaran avuç içi boyutunda, taşınabilir bir cihaz olan DJI Osmo Mobile 6, geliştirilmiş ergonomisi ve daha büyük telefonlarla uyumluluğun yanı sıra DJI’ın 3 eksenli stabilizasyonuna sahip olması sayesinde yüksek kaliteli görüntüler sunuyor.

Yeni DJI Osmo Mobile 6 mükemmel özellikleriyle duyuruldu!

DJI Osmo Mobile 6, iPhone kullanıcıları için sunduğu Quick Launch (Hızlı Başlatma) özelliği ile kaçırılabilecek anların hızlıca yakalanması için anında kamera görünümüne girmesini sağlıyor. Kamp, seyahat veya sokak çekimi; tüm çekim konseptlerinde, DJI Osmo Mobile 6, Active Track 5.0 özelliği sayesinde otomatik olarak nesneyi ilgi odağında tutarak hikaye tadında çekimler yapma olanağı sunuyor.

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com